You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

En Zor Şartlarda Dahi…

En Zor Şartlarda Dahi…

General
RE: En Zor Şartlarda Dahi…
Sana göre bana göre bir şey değilse
Bana neden senin için aynı şey midir bilmem diye soruyorsun o zaman şarlok ?

Ateşin üzerini toprak ile örtüver olsun bitsingülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2015, Saat:02:27 AM, Düzenleyen: Alketa.
Uzman
Bana kızgın olmanı bir ateşle tasvir etmiştim. Senin için aynı şey midir diye sormam bundan. Bana göre ateştir ama sana göre kıvılcımdır belki. Bana kızmış olmanın doğurabileceği sonuca göre biraz tedbirli yaklaştım sadece. Sadece laf olsun diye kızdım demiş olabileceğin gibi cidden kızmış da olabilirsin. Bilmiyorum. Söylediğim bir şeyden ötürü kızdığını bilsem de söylediğim şeyin sende oluşturduğu reaksiyonu bilmiyorum gülücük

Ayrıca kızdım dedikten sonra durumun sorun yok'a evrilmesi nedense kendimi değersiz hissetmeme neden oldu.

Biraz büyüttüm olayı, kusura bakmayıver gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Değerli olduğun için yok'a evrildi
Sana kızdım fakat,
Sana kızgın olduğum için
Seni neden kırayım ?'ın evrilmesidir o.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İnsanın karşısındaki değerli olunca böyle kılı kırk yarıyor işte.

İyi niyet gösterdin. Teşekkür ederim. Ben sembolik olarak gönlünü alacak bir şeyler yaparım yine de gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.