You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en son okuduğunuz kitap??

en son okuduğunuz kitap??

RE: en son okuduğunuz kitap??
[Resim: 54743_85_0_78489.jpg]

Elif "Resim Redd Kökündendir"
Salih Mirzabeyoğlu

İBDA YAYINLARI

Dil : TÜRKÇE
Yayın Yılı : 2004
Sayfa Sayısı : 213

Samimi edam doğrudan doğruya resim sanatının kendine dair ufuk açıcı terkibi hükümler getirmiş olduğumu da söyleme hakkı veriyor bana; anlaması gerekenler anlayacak. Bunun dışında -ve asıl olarak- hayatta damak tadından başka bir zevk anlayışı olmayan genel insan coğrafyamıza resim zevkini ihtar etmek; resmi sevdirmek. Bu genel ifadeyi "niçin?" ikazıyla özelleştiriyorum; işte burada özelim.

Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
nazan bekiroğlu-isimle ates arasında (hem tarih hem edebiyat seviyorsanız cok güzel)(:

acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda
ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla
çünkü nasıl birşey biliyorum itin taştan korkması
bir yastık arıyorum kuş seslerinden
mühim değil sonrası.

sorma,
siliniyor her şey, hatta uçurtma
takılıp kalıyor göğe.

i.tenekeci

Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Benim oğlum "Bina" okur , döner döner yine okur.
Kur'an yazarsam eğer çok mu klasik olur. Gerçi 1400 yıllık bir klasik ama gülücük hatta birde Levh-i mahfuz olayını düşünürsek , Bilmem kaç milyar yıllık bir klasik olur. Ne havalı bi kitap ama .Birde yazarından bahsedersem OooOoOoO... Denizler mürekkep , ağaçlar kalem olsa yine yazamaz.
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Muhammed Salih el-Müneccid

Haramlar
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.