Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en son ayşegül kardeşimin ölümü üzerine çok ağlamıştım.beyin ölümü gerçekleşmiş ama vücudu yaşıyordu.ayklarını gıdıkladığımda geri çekiyordu.bu olay beni çok perişan etmişti.Alllah kimseye büyük acılar vermesin.Amiiiiiiin Arakadaşlar kardeşim öldüğünde henüz yeni yürüyordu.ölüm genç ihtiyar çoluk çocuk demiyor.onun için herzaman ölüme hazırlıklı olmaya çalışalım.bugün bilgisayarın karşısındayız.yarın bu saatlerde toprağın altıda olabiliriz.kendimize çeki düzen verelim.nefsimizi daima sorguya çekelim.bugün Allah için ne yaptın sorusunu daima nefsimize soralım.ölümü daima aklımızdan çıkarmayalım.Allah cc emretmiş olduğu namazı asla terketmeyelim.yoksa hüsrana uğrarız.kaybetmişlerden oluruz.Allah cc daima bizi gördüğünü unutmayalım.hakkınızı helal edin bu söylediklerim öncelikle kendi nefsimedir.Hepinizi Allah için seviyorum.bu günahkarada dua edin.Allah cc emanet olun selam ve dua ile kalın sağlıcakla kardeşlerim.konyevi(ilhan erdemir)
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en son ayşegül kardeşimin ölümü üzerine çok ağlamıştım.beyin ölümü gerçekleşmiş ama vücudu yaşıyordu.ayklarını gıdıkladığımda geri çekiyordu.bu olay beni çok perişan etmişti.Alllah kimseye büyük acılar vermesin.Amiiiiiiin Arakadaşlar kardeşim öldüğünde henüz yeni yürüyordu.ölüm genç ihtiyar çoluk çocuk demiyor.onun için herzaman ölüme hazırlıklı olmaya çalışalım.bugün bilgisayarın karşısındayız.yarın bu saatlerde toprağın altıda olabiliriz.kendimize çeki düzen verelim.nefsimizi daima sorguya çekelim.bugün Allah için ne yaptın sorusunu daima nefsimize soralım.ölümü daima aklımızdan çıkarmayalım.Allah cc emretmiş olduğu namazı asla terketmeyelim.yoksa hüsrana uğrarız.kaybetmişlerden oluruz.Allah cc daima bizi gördüğünü unutmayalım.hakkınızı helal edin bu söylediklerim öncelikle kendi nefsimedir.Hepinizi Allah için seviyorum.bu günahkarada dua edin.Allah cc emanet olun selam ve dua ile kalın sağlıcakla kardeşlerim.konyevi(ilhan erdemir)

semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben daa bugün ağladım yaw
cok güsel spor bi pantolon buldum böle geniş düşük bel
ewe getirdim giydim ewdeki herkes bi bağırdı
yok efendim bu pantlonu tepecikteki pskpatlar giyoomuşş!!
git deiştir didiler gittik deiştirdik
off yha ne güsel pantolondu ama![]()

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.