You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

En Son Neden Ağladınız?

En Son Neden Ağladınız?

Yeni Üye
RE: En Son Neden Ağladınız?
Fetih 1453 izlemiştim 6 ay önce filmin sonlarına doğru düşündüm yaw biz bu kdr güçlü iken kim nasıl osmanlı yi gocertmis nolmus diye ağlamıştım Osmanlı Devletini çok seviyorum herşey müthiş ti galiba müslümanligin en zirve yaptığı devletti hasanın gelip bayrağı dikmesi çok duygulandirmisti beniRolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dün akşam haberlerde darbe gecesi kafasının 3 yerinden kurşun alan bir gözünü kaybedip sağ kurtulan çavuşun türk bayrağını gördüğünde tek gözündeki ışıltıyı gördüğümde duygulanmam ve bayrağı eline alıp öperken kurban olurum ben ona dediği an gözyaşlarımın istem dışı süzüldüğü an anladım ki..ALLAH istemedikten sonra kimse Müslümanları yıkamaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2016, Saat:10:17 AM, Düzenleyen: Noyan.
Profesör
kız çocuklarının toprağa gömüldüğü ile ilgili okuduğum bir yazının sonunda çocuğun babacığım ellerin kirlenmiş dediği yeri okuduğumda koptum zaten yaşlandıkça duygusallaşıyor insan
çocuklara şiddet uygulamanın cezası kesinlikle idam olmalı diyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2016, Saat:11:39 AM, Düzenleyen: duadaş.
Profesör
otuz kuş - dursun ali erzincanlı şiirini dinlerken..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.