You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun..

Anket Başlığı: en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun...

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet 0 (0%)
hayır 4 (100.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 4 (100%)

en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun..

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun..
hayır bilmiyordum...tam bir belaydı o adam heeegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun..
ben oyumu verdim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun
bilmiyodum gülücük

yalnız merakınada hayran kaldım valla icýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
ciddi mi ?

hem de odtü ?

hem de fizik ?
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Yoksam o sn misin: ) Fizikten nefret ederim
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: en son babalar duyar dizisindeki "hallederiz kadir" (levent ülgen) adlı oyuncunun..
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoksam o sn misin: ) Fizikten nefret ederim
gülücük herkesde nefret ediyor ne varsa tövbe yarabbim (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
nuhaha illahi abi:D

işte buna asla inanmam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2008, Saat:06:15 AM, Düzenleyen: aysesena.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.