You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

En sevdiğiniz hayvan hangisi?

En sevdiğiniz hayvan hangisi?

Acemi Üye
RE: En sevdiğiniz hayvan hangisi?
walla ben herrr türlü hayvanı severim ve sayısını bilemiiceim kadar çok hayvan besliorum evde.. ayrıca koccaman köpeklerim vaaa anladin hayvan beslemek qüsel şey...
Degerli pü$ii Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
çoğunu severim de atları bi başka severim asil hayvan yaagülücük
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben tavşan beslemek isterim kck ve sevimli

Güzєllıĸ; śαĐєcє güzєl ôlαn يєỳlєrĐє Đєğıl, güzєl görmєĸ ıśtєĐığın hєrيєỳĐєĐır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
pişmiş olan her hayvana karsılıksız bı sevgı beslıyorumgülücük aramızda sıze anlatamayacagım kadar derın bı bag olusuyorgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

kuş türlerinin hastasıyım. nasıl havada durduklarını hala anlamadım.
özellikle muhabbet kuşları ilgi alanımdır. oldukça iyi iletişim kurabilirim.
3 tane muhabbetim oldu. hepsine 30-50 arası kelime öğretebilmişitim.
onlar bana kuş dilini öğretememişti.
bana ALLAH tealanın nelere kadir olduğunu öğretmişlerdi.
kuşlar benden daha zekiydi iyi mi...

ALLAH teala benden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
bütün hayvanları severim..ilgimi cekenler kutup kurtları penguenler arılar karıncalar fareler yunuslar maymunlar küpekler çitalar dahada vardır aslnda da aklıma gelmiyi gülücük)))
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2010, Saat:11:47 PM, Düzenleyen: PoKou / 61.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.