You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Elini kesen erkek halleri

Profesör
-Halının üzerindeki kan lekesini gördüklerinde, kan gövdeyi götürüyor sanırlar...
-İmdadına yetişen hanımlara, ağlamaklı bir sesle, nerdeyse ellerinin kökten kesildiğini anlatırlar...
-Yaralarına çok ufak geldiği gerekçesiyle, uzatılan yara bandını geri çevirirler...
-Hanımlar eczaneden kocaman yara bandı almaya gittiklerinde, gizlice sağlık kitabına bakarak, “Yetişkin bir insanın ne kadar kan kaybına dayanabileceğini” öğrenirler...
-Delikanlı bir yüz ifadesi ile yardım sever hanımlara yara bandını ellerine yapıştırtırlar...
-Alyuvarları çoğalsın diye, akşam yemeğine kocaman bir biftek isterler...
-Hanımlar odadan dışarı çıkınca, yara daha kanıyor mu diye gizlice yara bandını kaldırıp bakarlar...
-Sonra da yara bandını sağlam yapıştırmadı diye imdadına yetişen hanımlara kızarlar...
-Geceleri yarım saatte bir kalkarak kangren belirtileri var mı diye kontrol ederler...
-Kangren olup olmadıklarından emin olmak için, iş yerlerinden izin alarak doktora giderler...
-Arkadaşları “Elin neden sarılı” diye sorduklarında, yiğit bir tavırla, “Lafı bile edilmeyecek kadar ufacık bir kesik” derler...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Elini kesen erkek halleri
Alyuvarları çoğalsın diye, akşam yemeğine kocaman bir biftek isterler

ben de bugün elimi kestim okulda, bileklerimden aşağı kanlar aktı, hoca sağlık ocağına götürelim dedi ama istemedim, yara bandı taktim bandın deliklerinden fışkırdı kan niahah :D
ben de ev arkadaşıma diyeyim de akşama biftek yapsın çok kan kaybettim ayol :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ahhh ölüyorum biftek yetiştirin çabuukk oooyyy ayyyy :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
valla baco kan kaybından adeta ölüyorum :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
doğru tespit.mesela annem hastalığını sessiz sedasız geçirir ama babam en ufak bi halsizliği bile vasiyet yazacak kadar abartır gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.