You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ekmeleddin İhsanoğlu: Suriyeliler'i kovmalıydık!

Ekmeleddin İhsanoğlu: Suriyeliler'i kovmalıydık!

Profesör
RE: Ekmeleddin İhsanoğlu: Suriyeliler'i kovmalıydık!
Bu haberlerin çoğuna inanmıyorum ben
İçlerinde bir iki kişi namussuz diye bütün suriyelileri bir tutamam
Bizim burda da var
Namuslariyla alinteriyle para kazanma derdindeler
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yorumum başka bir tarafa çekilmesin, ekmeleddin ihsanoğlunun sözlerine asla katılmıyorum, sonuçta zor durumdaydılar ve bize sığınmışlardı bizde üstümüze düşeni yaptık, müslüman bir ülkeyede bu yakışırdı.

Ancak;

Velfecirin ifade ettiği suç oranının artması durumu gerçektir...nedense şükürlerinden çok nankörlüklerine rastlıyoruz..Hükumet onları memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor ancak birşey istedikleri gibi olmayınca ya huzursuzluk ortamı yaratıp darp olayına girişiyorlar yada mala zarar veriyorlar...Bayanları taciz maciz olayını bizimkilerde yapıyor, tarafsız olalım şimdi..bununda tâbi olunan milliyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum..Suriyeli bayanların bir sohbetine rastladım arkadaşım tercüme etti, ağzım açık kaldı gülücük Sohbetlerinin konusu "türk erkekleri"..daha fazla ayrıntı vermeyeceğim...ülkesinde savaş devam etmekte olan, yakınlarının çoğu bu savaşta hayatını kaybetmiş olan, Hala orda açlıkla sefaletle mücadele etmeye çalışan akrabalarının, yakınlarının bulunduğunu bilen insanlarının burda uğraştıkları şeylere, kafa yordukları şeylere bir anlam veremiyorum, ve kendilerini kesinlikle samimi bulmuyorum.Benim ülkem savaş altında olsa idi ve başka bir ülkeye sığınmış olsa idim bunlar kadar mutlu dolaşamazdım sokaklarında..Ama bu demek değildirki onları tekrar savaşın ortasına gönderelim biz üstümüze düşeni, insan olmanın gereğini yerine getirdik..Ricamız odurki kıymeti bilinsin, nankörlük edilmesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2014, Saat:09:50 AM, Düzenleyen: Mihman.
-İKRA-
Suriyeliler konusu içler acısı bir hal almış durumda.Dilenen Suriyeli aileleri gördükçe hangimizin yüreği sızlamıyor? Ülkeler göçmenlerin insan haklarını korumak kaydıyla milli güvenlik ve kamu düzenini koruma amaçlı tedbirler almak zorundadır.Türkiye burada elinden geleni fazlasıyla yapıyor, bu insanların kamplardan ülkeye yeterli donanım sahibi olmadan dağılışı en başta kendilerine zarar veriyor.Ben bu fedakarlığımız nedeniyle Rabbimizin Türkiye'yi gelmesi muhtemel çeşitli belalardan koruduğunu ve koruyacağını düşünüyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
besle kargayi oysun gozunu. sonrada reyyan gibiler de gelsin bi de bizi suclasin. reyyan sen evine aldin diyelim.birini yedirdin icirdin para vrrdin gece de geldi szi soydu birine zarar verdi kacti gitti. ayni seyleri soyleyebilcekmisin. he su var ttabi yardima muhtaclari zararsiz trmi ailelere bakalkm.yardimci olalim sahip cikalim.o ayri
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Valla vedat ben gördüğümü söylüyorum.
Vur abaliya misali...
İçlerinden iki üç tanesi kötü diye bütünü yaftaliyamam ben
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
viraz dilenci olayina benziyo iste. milleti kqndirmak icin dilenenler yuzunden gercekten ihtiyaci olan insanlara da yardim etmeyiz ya hani acaba sorusu olur aklimiz da bu da ayni hesap. o halde devlet bu olumsuz olanlari adi suca bulasanlarii sinirdisi etsin en guzeli o olur sanirkm
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ya nazli sen kac yasindasin reyyan ne de aynisini yaziyosun biraz kendin ol yahugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben kendimi bileyim yeter ifade

Komşusu açken tok yatan bizden değildir!!!
Hz. Muhammed s.a.v
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2014, Saat:02:30 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.