Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ekmeleddin İhsanoğlu: Suriyeliler'i kovmalıydık!
Ekmeleddin İhsanoğlu: Suriyeliler'i kovmalıydık!
İçlerinde bir iki kişi namussuz diye bütün suriyelileri bir tutamam
Bizim burda da var
Namuslariyla alinteriyle para kazanma derdindeler
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Ancak;
Velfecirin ifade ettiği suç oranının artması durumu gerçektir...nedense şükürlerinden çok nankörlüklerine rastlıyoruz..Hükumet onları memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor ancak birşey istedikleri gibi olmayınca ya huzursuzluk ortamı yaratıp darp olayına girişiyorlar yada mala zarar veriyorlar...Bayanları taciz maciz olayını bizimkilerde yapıyor, tarafsız olalım şimdi..bununda tâbi olunan milliyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum..Suriyeli bayanların bir sohbetine rastladım arkadaşım tercüme etti, ağzım açık kaldı
Sohbetlerinin konusu "türk erkekleri"..daha fazla ayrıntı vermeyeceğim...ülkesinde savaş devam etmekte olan, yakınlarının çoğu bu savaşta hayatını kaybetmiş olan, Hala orda açlıkla sefaletle mücadele etmeye çalışan akrabalarının, yakınlarının bulunduğunu bilen insanlarının burda uğraştıkları şeylere, kafa yordukları şeylere bir anlam veremiyorum, ve kendilerini kesinlikle samimi bulmuyorum.Benim ülkem savaş altında olsa idi ve başka bir ülkeye sığınmış olsa idim bunlar kadar mutlu dolaşamazdım sokaklarında..Ama bu demek değildirki onları tekrar savaşın ortasına gönderelim biz üstümüze düşeni, insan olmanın gereğini yerine getirdik..Ricamız odurki kıymeti bilinsin, nankörlük edilmesin
Vur abaliya misali...
İçlerinden iki üç tanesi kötü diye bütünü yaftaliyamam ben
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..

Komşusu açken tok yatan bizden değildir!!!
Hz. Muhammed s.a.v
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi