You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ehliyetiniz Varmı?

Profesör
Cvp: RE: Ehliyetiniz Varmı?
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:-bindik bi alemete gedeyoz gıyamete- demiş c.karaca..
tşk paylaşım için..:sırıtık:

sim seninde tek rakibin thy ymiş öle duyduk :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Ehliyetiniz Varmı?
Deponuz PRENSİPLERİNİZ ile doluysa..
Motorunuz İRADENİZ kadar sağlamsa..
Araba var ehliyet yok almıyolar bana aklımıza zararsın diyolarkahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konuyu ne hale getirdiniz hee geveze şeyler TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
TongueTongueKONU O HALE GELMEYE MAHKUMDUgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
nagişe katılıyom :D

bi kere babam beni piknikte direksiyona oturttu bas kızım dedi bi bastım gaza ama tam gaz az daha önümüzdeki atı eziyodu m:D sonra kalk eşşoleşşek dedi sen kim araba sürmek kim bana bi daha vermedi arabasını Sad
esranın babası gibi benimkininde kıymetlidir kmseye vermez arabasını bi erkek kardeşim sürerSaskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ay bı kerer babam banada verdii bende ılk basta süper kullanıyodum sonra ikinci vitese gecıyım derken dörde gectım araba titremeye basladı ben halen gaza basıyom abbam bı bagırdı çeksene ayagını gazdan o biniş o biniş dahada araba kullanmadım ama babamın arabası kıymetlı deıldırr verır genegülücükkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nagişe katılıyom :D

bi kere babam beni piknikte direksiyona oturttu bas kızım dedi bi bastım gaza ama tam gaz az daha önümüzdeki atı eziyodu m:D sonra kalk eşşoleşşek dedi sen kim araba sürmek kim bana bi daha vermedi arabasını Sad
esranın babası gibi benimkininde kıymetlidir kmseye vermez arabasını bi erkek kardeşim sürerSaskin

atın ömründen ömür gitti desene yok kızım sen sakın trafiğe falan çıkma mazallah ortada at falan kalmaz kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nagişe katılıyom :D

atın ömründen ömür gitti desene yok kızım sen sakın trafiğe falan çıkma mazallah ortada at falan kalmaz kahkaha
BEN TRAFİĞE ÇIKARSAM GÜNAHA GİRER MİLLET BANA KÜFÜRETMEKTEN kahkaha AMA ÇIKACAĞIM ÜZGÜNÜM ÖĞRNCEM ARABA KULLAMAYI karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.