tşk paylaşım için..:sırıtık:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ehliyetiniz Varmı?
Ehliyetiniz Varmı?
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:-bindik bi alemete gedeyoz gıyamete- demiş c.karaca..
sim seninde tek rakibin thy ymiş öle duyduk :sırıtık:
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..

KONU O HALE GELMEYE MAHKUMDU
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
bi kere babam beni piknikte direksiyona oturttu bas kızım dedi bi bastım gaza ama tam gaz az daha önümüzdeki atı eziyodu m:D sonra kalk eşşoleşşek dedi sen kim araba sürmek kim bana bi daha vermedi arabasını
esranın babası gibi benimkininde kıymetlidir kmseye vermez arabasını bi erkek kardeşim sürer

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nagişe katılıyom :D
bi kere babam beni piknikte direksiyona oturttu bas kızım dedi bi bastım gaza ama tam gaz az daha önümüzdeki atı eziyodu m:D sonra kalk eşşoleşşek dedi sen kim araba sürmek kim bana bi daha vermedi arabasını![]()
esranın babası gibi benimkininde kıymetlidir kmseye vermez arabasını bi erkek kardeşim sürer
atın ömründen ömür gitti desene yok kızım sen sakın trafiğe falan çıkma mazallah ortada at falan kalmaz
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN TRAFİĞE ÇIKARSAM GÜNAHA GİRER MİLLET BANA KÜFÜRETMEKTEN*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nagişe katılıyom :D
bi kere babam beni piknikte direksiyona oturttu bas kızım dedi bi bastım gaza ama tam gaz az daha önümüzdeki atı eziyodu m:D sonra kalk eşşoleşşek dedi sen kim araba sürmek kim bana bi daha vermedi arabasını![]()
atın ömründen ömür gitti desene yok kızım sen sakın trafiğe falan çıkma mazallah ortada at falan kalmaz
AMA ÇIKACAĞIM ÜZGÜNÜM ÖĞRNCEM ARABA KULLAMAYI
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi