You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ehlen eyyuhel ihvan

Yeni Üye
ehlen eyyuhel ihvan
selamun aleykum kardeşler. hayırlı forumlar olsun.

arkadaşlar bir projem var teknik altyapıyı hazırladım. bu projede bana yardımcı olacak imanı kavi arkadaşlar gerekiyor. islami forumlardan bulunur diye kapınızı çaldım. yardımcı olabilecekler özel mesaj atabilirler.

proje kısaca: görünüm olarak ne sözlük ne foruma benzemeyen, ama anlayış olarak hem sözlük hem forum gibi fikir paylaşım platformu olan, fakat üyelerinin azami tesettüre dikkat edeceği bir platform oluşturdum.
sadece özgün fikirlerin ön planda olacağı, avatar resimlerinin olmayışına kadar ince düşünülmüş, içeriğinin sürekli kontrol altında tutulacağı islami bir platform. burada bana kontrol ve içerik kısmında yardımcı olacak ihvanlar arıyorum çok teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ehlen eyyuhel ihvan
aleykum selam ve rahmetullah..
projeniz hayırlı olsun gülücük hoş geldiniz, özel mesaj sistemi burada kullanılmamaktadır.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-01-2015, Saat:02:10 AM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.