You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Efendimiz (s.a.v) İçin Yasin

Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar..
Efendimiz(s.a.v) için Yasin topluyoruz.Bir arkadaşımız Efendimizi(s.a.v) rüyasında görmüş ve Efendimiz(s.a.v) bizden 70.000 Yasin-i Şerif istemiş.18-04-2013 tarihine kadar.Katılmanızı rica ediyoruz.
Şimdide okuyan okumayan herkesten Rabbim razı olsun..
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-04-2013, Saat:06:45 PM, Düzenleyen: Somber.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Efendimiz (s.a.v) İçin Yasin
okurum inşallah.
Sizdende razı olsun da
illa okumak için rüya yada başka bişi beklememek lazım.
hergün okumaya çalışmalı insan.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Niye Yasin? Yasin'i okumaya değil, anlamaya çalışalım. Rüya 'ya göre hareket edeceksek ohooo. Tümüyle hurafedir bu yaptığınız.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Kur'an'da sanki bi Yasin suresi var. Okuyanda sadece arapça dan okuyor, okuduğunu bile anlamıyor. Ne okuyorum ben demiyor. Ne yaşıyorum ben demiyor. Neye inanıyorum ben demiyor. Yapmayın Allah aşkına;

Türkiye'de anket yapsalar, niçin Kur'an okuyorsun diye. %99'u ölülerin arkasından okuyorum der.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
peygambere ulaşacak faydası olacak niyetiyle okumak yanlış, yoksa kuranın her ayeti anlaşılmalı ibret alınmalı.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Peygamber Efendimiz için Yasin okumak isteyenlere cevabınız bu şekilde mi oluyor ? Ümmeti için ağlayan Efendimizin ardından ?Bu tepkiniz neden anlayamadım.Bunun yerine bir Yasin elbette okurum demek çok mu zor ? Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum..Kalın sağlıcakla..
Eyvallah !!
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Okumam abicim. Peygamberimize ulaşan bişey yok. Emin ol Peygamber yaşasaydı, anlamayacağın bir şeyi okumanı değil, okuduğun sureyi anlayıp, hayatında uygulamanı isterdi. Öyle 6 sayfa Yasin okudum, Peygamber bana şefaatçi olacak, sevap aldım, yok öyle bi dünya. Peygamberimizin ashabı Arap tı. Okuduklarını anlıyorlardı ve hayatlarında uyguluyorlardı. Peygamberimiz öldükten sonra onun ruhuna kim Yasin okumuştur, Allah aşkına? Bunun tarihte bi tane örneğini getirin.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.