You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
EFENDİM
EFENDİM
kara bulutlar çöker yokluğunla daralan yüreklerimize
aydınlığa susamış bir ümmet var seni bekleyen
zulüm alıp başını giderken zindan şehirlerde
duana muhtaç garipler, varlığınla yeşerecek ümitler var
biraraya gelmek şöyle dursun birbiri ardından iş çevirenler var
komşusu açken tok yatan rızkını paylaşmayan elindeki ile yetinmeyip mazluma yüklenen ekmeğine göz dikenler var
zenginlik içinde yaşayıp para ile hükmedenler
kardeşliği unutup birbirini sömürenler var

insanlık SANA ne kadar muhtaç EFENDİM
SENİN yokluğunda insanlığını kaybedenler
nesneleşen bedenler ve köhneleşen zihinler türedi
müslüman yobaz kafir modern ilan edildi
hiç bu kadar ezilmemişti islam hiç bu kadar küçük düşürülmemişti, ümmetin hiç bu kadar eziyet görmemişti belki de senden sonra
başörtüsü simge, namaz şekilcilik, cübbe ve sarık çağ dışılık diye adlandırılmaya başlandı
sünnetine uyan cahil, insanlığı HAKKA çağıran, yurdunu ocağını terkedip ölümü SENİ anlatmaya gittiği topraklarda tercih edeni akılsız ilan ettiler

EFENDİM
sana hasret bi ümmet var , yolunu dört gözle bekleyen aydınlığa susamış ezilen bir ümmet....

Fatih Okumuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2008, Saat:03:25 AM, Düzenleyen: fatihenes.
Profesör
RE: EFENDİM
hiç bu kadar ezilmemişti islam hiç bu kadar küçük düşürülmemişti, ümmetin hiç bu kadar eziyet görmemişti belki de senden sonra
başörtüsü simge, namaz şekilcilik, cübbe ve sarık çağ dışılık diye adlandırılmaya başlandı
sünnetine uyan cahil, insanlığı HAKKA çağıran, yurdunu ocağını terkedip ölümü SENİ anlatmaya gittiği topraklarda tercih edeni akılsız ilan ettiler

bunda bizimde payımız var ne yazıkki Sad

sağol kardeş paylaşımın için
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: EFENDİM
paylaşım güzeldi saol kardeşSad
ne yazıkki evet bizimde payımız varSad

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.