You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ECZA DOLABINDA NELER BULUNMALI?

Profesör
Her çocuklu ailenin ecza dolabında tam teşekküllü bir ilk yardım kiti bulunması zorunludur. Hatta 2 ilk yardım kiti olmalı, biri de arabaya konmalıdır. Bu kitler kolay ulaşılabilecek yerde muhafaza edilmeli ama çocukların da ulaşmasına engel olunmalıdır. İlk yardım kiti içindeki malzemeler kolay açılabilir şekilde paketlenmiş olmalı, hafif ve saplı çantası kolay taşınmalıdır.
İlk yardım kitinde bulunması gerekenler:
Steril gazlı bez Ağrı kesiciler
(Parasetamol ve ibuprofen içeren)
Flaster Hidrokortizonlu krem
Değişik boylarda bandajlar Kalaminli losyonlar
Elastik bandaj Çengelli iğne
Antiseptik mendiller Cımbız
Antibiyotikli pomat Termometre
Oksijenli su Lateks eldivenler
Alkol Işık kaynağı ve yedek pil
Acil telefonların listesi Mümkünse küçük bir battaniye

Bütün bunlar çocukların ulaşamayacağı ama erişkinlerin kolay uzanabileceği bir yerde saklanmalı, düzenli olarak ilaçların miadının geçip geçmediği kontrol edilmelidir.

Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: ECZA DOLABINDA NELER BULUNMALI?
Hiç kimsenin evinde oldugunu sanmıyorum gülücük.. ihtiyacımız oldugunda sadece aklımıza geliyor nedense Saskin
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizim ecza dolabında mide ilaçları var gülücük

ha bide annemin tansiyon hapları
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bızım ecza dolabında m.ö kalma haplar war hepsı orumcek baglamıs:Smile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bizde grip hapları var bu ara
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çocuklu ailenin zaten evi ilaç deposu gibi oluyo ayrı bir dolaba gerek kalmıyogülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.