You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ECRİN_ZÜLEYHA için

ECRİN_ZÜLEYHA için

Profesör
RE: ECRİN_ZÜLEYHA için
Rahman ve Rahim olan SEN' sin ALLAH'ım içimizi bizden daha iyi biliyorsun.Herşeyin hayırlısını nasib eyle.

hepsine amin, ama buraya iki kere amin !
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allahu teala bır kulunu sevıyorsa ona sıkıntı verırmıs ve her sıkıntının sonunda da mutlaka bır hayır bır ferahlık verır inşallah.
çiçekte bu kullardan bırıdır emınım.
allahım en kısa zamanda sıkıntısını gıderır ve huzura kavusturur inşallah.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
BismillahirRahmanirRahiım

Yâ uddetî inde siddetî, ve yâ gavsî inde kurbetî! Uhrusnî bi-aynikelletî lâ tenâmu vekfinî biruknike ellezî lâ yurâmu : Güçlükte destegim, SIKINTI da imdâdima yetişen, her ân görüp gözeten Rabbim, beni muhafaza et, sonsuz kudretinle, bana yardim eyle!

Allah hepimizin dualarını kabul etsin tüm kardeşlerimizi sıkıntılardan muhafaza eylesin inşaAllah...
DeğerliAyşe_Gül, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
canım arkadaşım ecrin in siteye eklediği kendi konusuyla ona dua etmek istiyorum

ALLAHım
ellerim semada
boynum bükük yüzüm yok biliyorum
huzuruna bu kaçıncı gelişim bu kaçıncı yalvarışım bu kaçıncı medet isteyişim...
gafletle geçen onca zaman ziyan edilen onca emek ve sırtımda ağır bi yük KULLUK vazifesi...
ALLAHım
ellerim semada
yalan yüzler yalan sözler sardı her yanımızı
ne verilen sözlerin değeri kaldı ne de namusu
dünya batarken günah çukuruna doğru yüreklerde ne bir telaş ne de bir sızı...
ALLAHım
ellerim semada
insanlar puta tapmıyor ama putlaşan değerler var
mal mülk peşinde koşanlar, insandan medet umanlar yol kesenler adam soyanlar SENİN verdiğin canı almak isteyenler var...
yeryüzü kaç yokoluşa sahne olurken bu kararan gözler bu taşlaşan kalpler kimin yolunda...
ALLAHım
ellerim semada
dua dua sana yalvarıyorum..
bizi paraya tapanlardan, yüreği taşlaşanlardan, SENİN verdiğin canı alanlardan, göremeyelenlerden, anlayamayanlardan yolunu sapıtıp kaybolanlardan eyleme... bizi affet ALLAHIM... yolu hak olanlardan sözü pak olanlardan eyle...
Amin.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
selamunaleykum...ben geldim çok şükür şifre sorunum halloldu...şu an ne diyeceğimi ne yazacağımı inan ki bilemiyorum..ne kadar güzel yürekleriniz var o güzel yüreklerden dua almak ne kadar hoş...ne kadar güzel bir kardeşlik dayanışması bu böyle sübhanallah...

bu konuyu gören arkadaşlar direkt duasında bulundurdu beni...msnime onlarca mail aldım ve gerçekten beni çok mutlu ettiniz...

Allah öncelikle sizin dualarınızı ve size yapılan tüm duaları kabul buyursun inşaAllah...herşey o güzel gönlünüz gibi olsun...tüm işlerinz yolunda gitsin inşaAllah..dualarınız sayesinde iyiym çok şükür...yine de birbirimizi dualarımızda eksik etmeyelim inşaAllah...sizler beni sevindirdiniz Güzel Rabbım de sizleri kat kat sevindirsin her anlamda hoşnut eylesin inşaAllah...her şey için çok sağolun..burda herkesin ismini tek tek zikretmeyecgm uzun sürer ama herkese özel tşk.edecgm Allah ın izniyle... gülücük

slm ve dua ile......
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
amin. inşallah cümleten...

bizlere verdigin gerek sevgi,saygi,gerek dostluk, kardeşlik, samimiyet bizlerin sana teşekkür etmesine yetmeyecek şekilde degerli ve güzel bişey senin mutlu ve iyi olman seni seven herkesin otomatikmen iyi ve mutlu olmasina sebeptir rosegul TEŞEKKÜRLER...Rahman ve Rahim olanla beraber ol inşallah...selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2009, Saat:03:02 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
" HACI "
maşaAllah sübhanAllah... gülücük ne kadar güzel

kalpler karşılklı gerçekten..küçük yüreğimde hepinizin yeri de çok büyük..

Rabbım hepinizden razı olsun unutulmayacak kardeşçe dostça duygu ve dualarınız için...hepiniz Allah a emnaet olun...

slm ve muhabbetle.... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2009, Saat:03:08 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
LoadinG....*
bn ayr ı bı tesekkur ısterım .. :hııh:p :hııh:p :hııh:p

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.