You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ECRİN_ZÜLEYHA için

ECRİN_ZÜLEYHA için

LoadinG....*
ECRİN_ZÜLEYHA için
selamun aleykum . ecrin kardesımız sıfresındekı hatasndan dolayı gıremıyor ve sizlerden dua istedi. galiba baya bir sıkıntıları warmıs.. dua edermısız dedı bnde ederız dedım. acım dedım.
hepınızden allah razı olsun sımdıden
selam ve duayla

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ECRİN_ZÜLEYHA için
allah ona da tüm sıkıntıda olanara da sabır versin.YArdımcısı olsun.Çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olsun..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
ALLAH YARDIMCISI OLSUN.ŞERDEN UZAK HAYRA YAKIN OLUR İNSALLAH.SIKINTI GELİP GECER ALLAH'IM HERSEYİN HAYIRLISI NASİP ETSİN..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
oy oy kıyamam ben kankimeee

ben duamda eksik etmiyom allah yardımcısı olur öyle iyi bi insanın
kendisi dua ederse , başkalarının duasında da yer alır allahın izniyle..

dua ve muhabbetle..inşaAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
"Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu.''

(Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetin adina yardimını talep ediyorum) ZüLeYhA için ve tüm dertleri sıkıntıları olanlar için inşallah rosegul
...ALLAH im yar ve yardimcin olsun inşallah...ALLAH im sıkıntılarını gidersin gönlüne huzur ve sağlık, afiyet, sıhhat,selamet versin en hayirli şekilde bol bol inşallah rosegul ...Her zaman dualarimizdasin gülücük Herşey gönlünce olsun inşallah Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-05-2009, Saat:06:07 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
rabbim ferahlık versin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
"Ya Hayyu ya Kayyum, birahmetike estagisu.''

(Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetin adina yardimını talep ediyorum) Züleyhanın ve ümmeti Muhammed in sıkıntılarını gider rabbim
[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Ve aleykum selam verahmetullahi veberakatuhu..
Kalplerdekini bilen yanlızca allahtır.
O görüneni de bilir görünmeyeni de, bilineni ve bilinmiyeni herşeye kadir olan yüce rabbimiz inşaallah kardeşimizin sıkıntılarını da giderir kalbini ferahlatır.
Allah yolunu hayırlarla güzelliklerle doldursun!
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Allah'ım, şu an bu duayı okuyup da amin diyen kullarını, yarın mahşerde cehennem ateşiyle yakma ve Efendimizin şefaati ile şefaatlenmesini nasib eyle ve en yüksek mertebelere çıkmasını nasib eyle. Her ne duası varsa hayırlısı ile kabul eyle.

Eğer ki hasta ise şifa ver, dertli ise derman ol , evliliğe hazırlanıyorsa , ona öyle bir eş ver ki bu eş onun ALLAH yolunda hizmetinde yardımcı olsun.Her iki dünyada eşi olsun, arkasından hayır kapısı olacak hayırlı evlat bahşet.

Hasretlik çekiyorsa eğer, tez vakitde hayırlısı ile kavuştur sevdiğine.Maddi sıkıntısını gider ve vereceğin rızkı senin yolunda harcamayı nasib eyle. Ölümü düğün günü olsun, şehit mertebesine çıkar Ya Rabbim...
Rahman ve Rahim olan SEN' sin ALLAH'ım içimizi bizden daha iyi biliyorsun.Herşeyin hayırlısını nasib eyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.