You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Düz Liseden İmamHatip'e geçiş var mıA

Yeni Üye
Arkadaşalar Düz Lisedeyim.Lise 3 e geçtim.
İmamHatip'e geçebilirmiyim.
Degerli tnraksy Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Düz Liseden İmamHatip'e geçiş var mıA
imam hatipte özünde meslek lisesi gibi bişey . bu yüzden ben var diye biliyorum ama tersi yok zannedersem. ama bak zannediyorum emin değilim barışım ifade
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-08-2009, Saat:09:12 PM, Düzenleyen: BarIs1.
Acemi Üye
bence geçebilirsn eğer notların da iyiyse daha kolay geçiş yaparsn,yani ben bizm okula göre düşünyrm gerçi bizm okul sadece anadolu imam hatip lisesi oldu ama diğer okulları bilemem tabi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
ThE İmaM
geçemezsin bence çünkü lise3 e geçmişsin .o lise 2 ye geçenler için geçerliydi diye biliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
bizim okulda da düz liseye geçmek isteyenler var yer değişin :D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~

GEÇERSİNİZ AMA NASIL....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.