You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Duyulmamış Kadın Halleri

Duyulmamış Kadın Halleri

Profesör
Duyulmamış Kadın Halleri
“-Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler...”
(...Hemant Joshi)
...
“-Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir ve onlara ulaşmamızı engeller...”
(...Dumas)
...
“-Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir...”
(...James Holt McGavran)
...
“-Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terk etti, ikincisi terk etmedi...”
(...Patrick Murray)
...
“-Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız; 1-Hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2-Haklı olduğunuzda susmayı bilin...”
(...Nash)
...
“-İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir...”
(...Milton Berle)
...
“-Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma...”
(...Henny Youngman)
...
“-Terörizm beni hiç endişelendirmez... İki yıldır evliyim...”
(...Sam Kinison)

alıntı
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.