You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
DUYARLI OLALIM
YARDIMSEVER VE DUYARLI ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUNUZ VE DUYARSIZ KALMAYINIZ !
arkadaşlar bu mübarek ayda çok zor durumda olan bir arkadaşımız ve ailesi için erzak , giyecek filan alınacak yardımlarınızı bekliyoruz , lütfen bu iletiyi paylaşalım ne kadar toplanırsa o kadar hayıra vesile olursunuz , lütfen duyarlı olalım böylesi bir ayda ona ve ailesine bir el uzatalım , gönlünüzden ne koparsa esirgemeyin lütfen , şimdiden Allah hayrınızı kabul etsin inşallah , hayırlı ramazanlar

İman edip güzel amellerde bulunanlar namazı dosdoğru kılanlar ve zekatı verenler; şüphesiz onların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır. (2/277)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2015, Saat:05:43 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Yeni Üye
RE: DUYARLI OLALIM
Mehmet abi , paypalım yok ama ziraatten bir miktar gönderdim , böyle bişeye vesile olduğun için Allah senden de razı olsun , rabbim yar ve yardımcıları olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülücük aynı gün içinde aynı zamanda üye olmuş 3 üye ilk mesajlarıda aynı yere şüpheli geldi ...

eğer gerçekten samimi iseniz para yerine erzak gönderelim..burda zengin bir abimiz garibanlara dağıttı ..söyleriz verir bir koli erzağı göndeririz...ama bu abimizin bir ricası var ihtiyaçlığı kendi görüp tanımak istiyor...

şu ramazan ayında sanal ortama gerek kalmadan o kadar çok hayır yapan var ki...kimse ihtiyaçsız kalmaz biiznillah...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konuda Noyan 35 e katılıyorum...sanal alem her tür istismara açıktır..konunun hesap numaralarını kaldırıyorum..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2015, Saat:05:44 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Yönetici
Gerçekten de ilk mesajlarda bu ne sevgi bu ne saygı. Tebrik mi etsem ne yapsam bilemedim şimdi.

Siz insanları enayi mi zannettiniz? Samimiyetinizi nasıl anlayacağız?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.