You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Düşünce Okumak
Arkadaşlar nasıl anlatılır bilmiyorum ama benim düşüncelerimi okuyan biri var düşüncelerimi okumaya başladığı zaman bendede kötü düşünceler oluşmaya başladı ben normalde böyle şeyler düşünmezdim cinsel anlamda şeyler düşünüyorum ama bu olaydan önce böyle şeyler pek düşünmezdim bunu nasıl çözeriz bu sorunu yaşayan varmı acaba bu konu biraz dini,birazda psikolojiye giriyor cevaplarınızı bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Düşünce Okumak
düşüncelerimi okuyan bir kişi var ALLAH tabikide biliyor yalnız bunun dışında bir insan yani ALLAH'ın kulu okuyor düşüncelerimi dediğimi anlamadınız sanırım ALLAH'ın bildiğini biliyorum gördüğünüde biliyorum.Şimdi anlamışsınızdır belki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kardes dini yönden arkadaslar cevap verir sana.Bence bir doktora git .
Yine olmazsa belki sacma fikir olacak ama evlen birader belki o zaman dusuncelerin degisir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-01-2013, Saat:01:25 PM, Düzenleyen: kufurbaz.
هل أنا حقاً أنا ؟
mutlak mana da düşüncelerini Allahtan başkası okuyamaz.. fakat senin ahvalin bulunduğun ortam yahut jest ve mimiklerin yahut seni çok iyi tanıyan birisi iyi bir tahmin de bulunabilir.. bunun daşında bahsettiğin birisinin cinlerle bir iletişimi var ise cinlerin tahmin gücü ve farklı boyutları nedeniyle senden birşeyler çalabilirler.. fakat zihinden geçenleri onlarda bilmez zaten böyle bir şey demek şirktir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Bir insanın düşüncelerini okuduğunu hissetmen ağır bir psikolojidir.Altından kalkacağın ağır bir yükdür.Bence psikiyatriden destek al.
Psikiyatride düşüncelerin okunduğunu söylemeye hezeyan deniyor.Erken evrede çözümü var ama gitmeye geciktikçe çözümüde daha uzun sürüyor.Ne deyim.Bende bir ara bu düşüncelerimin okunduğunu hissetmiştim.Çok zorlu bir süreçdi.Hani bazı özel şeylerim olmalıydı.Sonunda psikiyatriden destek aldım ve şimdi iyiki destek almışım diyorum.Çünki geçti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
değişik bir iddia. bir insan başkasının düşüncesini okuyamaz. seni yaşadıklarını iyi biliyordur, davranışlarından ne derler ona beden dilini iyi yorumlayan biridir iyi empati yapıyordur. bence takma böyle şeyleri fazla genç arkadaşında dediği gibi bi psikoloğa git fazla ilerlemeden
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.