You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dünyanın en uzun köprüsü

dünyanın en uzun köprüsü

kimya-yı saadet
RE: dünyanın en uzun köprüsü
Google den dünyanın en uzun köprüsü yaz çıkar belkim... Ayşenin söyliceği yok bak başının çağresine:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: dünyanın en uzun köprüsü
AYŞE NE KANDIRIYON KIZ BİZİ DÜNYANIN EN UZUN KÖPRÜSÜ BU DEĞİL.EN UZUN OLAN AHADA İŞTEgülücük[Resim: 98033.jpg]
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ikisinden de geçmem ölsem de töbe gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
eet kuzum yüksekten korkarım bilirsin gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yoksam sen benim ikizim misin dicem ama arada büyük bi cüsse farkı var gülücük
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
teeeeessssüüüff edıorum suan seniii böğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-04-2008, Saat:11:55 AM, Düzenleyen: gwts.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.