You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünyanın en temiz klavyesi:))

Dünyanın en temiz klavyesi:))

Uzman
RE: Dünyanın en temiz klavyesi:))
anam bune yawwkahkahatitizliğin bukadarına hiç gerek yok gülücük
yok valal bizim klavye hiç okadar kirlenmedi o pis olaanlara has bi özellikkgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Temizlik hastaları için fevkaladenin fevkinde bir klavye: ))mesela ben tam benlik
atar makineye yıkar çıkarımkahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
anam sendedemi var o hastalıktan ablam ne desem sana bılmıyom allah akıl fikir versinkahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Dünyanın en temiz klavyesi:))
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam sendedemi var o hastalıktan ablam ne desem sana bılmıyom allah akıl fikir versinkahkaha

Valla akıl var idare ederhalayama temizlik konusunda taviz veremiyorum pis ve pasaklı klavye kullananlara tahammülüm yokkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yaww klavye nasıl basılamıyacak hale gelirr ya anlamıyorum helekı o yıkanannın rengıde siyah belli bile olmazzgülücükhalay

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Dünyanın en temiz klavyesi:))
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaww klavye nasıl basılamıyacak hale gelirr ya anlamıyorum helekı o yıkanannın rengıde siyah belli bile olmazzgülücükhalay

Sen hiç pasaklı görmemişsin o zaman siyahı bile fena benzetiyolar ııyyyykk parmaklarını kırmak istersin görsenkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
güzel bir teknoloi ama :D cok kirleniyor cunku bu klavyeler yaf :D içinde ne ararsan var Tongue
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Özellikle pasaklılar için: ))istediğin sıklık da yıkayabilirsin hem de makine deTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.