Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Dünyada En Rezil Ülke Hangisi????
Anket Başlığı: Dünyanın En rezil ülkesi????
Dünyada En Rezil Ülke Hangisi????
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben olaya senin tarafindan bakiyorum...ya ebuzer..empati yapiyorum"hadi oyle olsa"diye bir ifadeyle yeni mi karsilasiyorsunuz.....dert degil sen cekil burasi guvenli...selametle....eyvallah
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
AMİN konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:müslüman olmayan bütün toplumlar rezil milletlerdir.hayvandan daha aşağı insanlardır.bu rezil milletlerin başıda israildir.lanetlenmiş bir kavimdir.müslümanların baş belasıdır.sonra iş birlikcisi amerika dır.Allah şerlerin ümmeti muhammedi muhafaza etsin.
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMİN
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:müslüman olmayan bütün toplumlar rezil milletlerdir.hayvandan daha aşağı insanlardır.bu rezil milletlerin başıda israildir.lanetlenmiş bir kavimdir.müslümanların baş belasıdır.sonra iş birlikcisi amerika dır.Allah şerlerin ümmeti muhammedi muhafaza etsin.
aminnn
katılıyorum size
çünkü her müsübetin başı bu iki ülke...
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim bu anketi güzel yapmışsın ama bence tek secenek koysan daha güzel olurdu yani diger kişilerin başka secenegi yapcanı sanmıyom israil ve abd yi koyduktan sonraçünkü her müsübetin başı bu iki ülke...
dogru aslnda ama nasılsa ikisi arasında ayrım yapmak zor olur diye düşündüm bende
onun için ikisini koydum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi