Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Dünyada En Rezil Ülke Hangisi????
Anket Başlığı: Dünyanın En rezil ülkesi????
Dünyada En Rezil Ülke Hangisi????
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Velhasıl anlayacağınız şuan itibari ile rezil olmayan ülke yok, ama en rezilleri yukarıda saymış olduklarım...
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABD-israil-türkiye ve diğer müslüman ülke diye geçinen işbirlikçi melun memleketler...
Velhasıl anlayacağınız şuan itibari ile rezil olmayan ülke yok, ama en rezilleri yukarıda saymış olduklarım...
turkiye neden rezil?
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amerikan emperyalizmi ve işgalci israil ile işbirliğinden mütevellit...
ben oyle oldugunu sanmiyorum...ki oyle olsa bile kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek uygundur....turk milleti hic bir zaman ,savasin ...somurunun yaninda olmamistir.....kopruyu gecene kadar..ayiya ayi derim atima da dehh dersen....deh..olursun...
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amerikan emperyalizmi ve işgalci israil ile işbirliğinden mütevellit...
ben oyle oldugunu sanmiyorum...ki oyle olsa bile kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek uygundur....turk milleti hic bir zaman ,savasin ...somurunun yaninda olmamistir.....kopruyu gecene kadar..ayiya ayi derim atima da dehh dersen....deh..olursun...
"öyle olsa bile..."
bu ifadenizle zaten yerinizi, konumunuzu ve duruşunuzu açık ve net bir şekilde ortaya koymuş oluyorsunuz, aramızdaki fark bu işte!..ben öyle olmamalı diyorum yani ideal olanı insani olanı istiyorum ama siz realitelere ve gayri insani menfaatlere mutlak manada teslim oluyorsunuz!..
zaten bu raddeden sonra tartışmamızın da kayda değer bir anlamı olmaz, vesselam...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi