You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünya yuvarlak diyen şeytanın asıl amacı

Anket Başlığı: Dünyanın şekli sizce nasıl?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kuranda ve incilde yazdığı şekilde düz 3 (75.00%)
Şeytanın NASA aracılığıyla kanıksattığı şekilde küre şeklinde 1 (25.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 4 (100%)

Dünya yuvarlak diyen şeytanın asıl amacı

Cezalı Üye
RE: Dünya yuvarlak diyen şeytanın asıl amacı
Onu gördüm, onu diyene frmtr'de bastım eleştiriyi.

Geniş açılı kameradan kaynaklanıyor. Etrafındaki her şeyi görmek istersen kendi etrafında daire çizersin. Bu durum dünyanın daire şeklinde olduğunu göstermez, kendi çevrende daire çizdiğini gösterir. Bunun gibi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Abi ben seni hem severim hem sayarim hem sinir olurum hem gıcık olurum hem gulerim hem aglarim filan.
Konuştuğum gibi pata küte yazıyorum iste. Anlık haller Big Grin
Lakin sayende muslumanlardaki cografya yaziciligi uzerine baya bilgi sahibi oldum.
TenkyuBig Grin
Büyüyünce allame reloaded olacam Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
dünyanın şekli meselesi muhtelefun fih olan bir konudur, bu konuda leh de ya da aleyh de getirilenlerin çoğu zan azı ise kat'i değildir bu nedenle dünya yuvarlaktır diye yahut dünya düzdür diye dayatma yapmak ilmi bir yaklaşım değildir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2016, Saat:01:49 PM, Düzenleyen: kalemşör.
General
Kuranda ve incilde yazdığı şekilde düz ankete 3 kisi evet demiş
Biri allame biri amed digeri kim?

Essafi mi idi acaba?

Yavrum 1 nasa demis o kim acepBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
[Resim: 14mxjbc.png]

Acaba hangisine oy vermişim?

Yani aslında hiçbirine oy vermedim de neden böyle gözüktüğünü merak ettim şimdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Resimde görebileceğin üzere foruma en son ekim 2015'te girmişim. Konu ocak 2016'da açılmış. Yani mümkansız.

Hoşbuldum. Forumdaki tartışmalar her zamanki gibi üst düzey. Daha fazla ayrı kalamadım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.