You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DÜNYA DÜZ VE DÖNMÜYOR !!

DÜNYA DÜZ VE DÖNMÜYOR !!

Yönetici
RE: DÜNYA DÜZ VE DÖNMÜYOR !!
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kitap güzel, belli bir yere kadar geldim ama devam ettirmiyorum. Subliminal öğeler var. Nasipse sonra devam edeceğim inşaallah. Yok bundan dolayı eza çekeceksem Allah bunu benden uzaklaştırsın ve daha güzelini versin. Amin amin amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-01-2016, Saat:05:06 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Subliminal yani bilinç altı. Buradaki illuminaticilerin en sık kullandığı yöntem. Öyle şakalaşıyoruz bazen. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yazar Einstein'a karşı çıktığı konu ilginç.
Çünkü Einstein'da o fikre karşı çıkmış.

Yani dünyanın döndüğü hızdan daha hızlı ileri dönersen yada geri dönersen zamanda yolculuk yaparsın dememiş.
Adamın demediği bir konuda onu eleştirmiş.

Einstein'in dediği şey zamanda yolculuğun mümkün olmadığıdır. Hatta olmayacağına dair tespitleri vardır ispatlamıştır.
Ancak zamanda atlama olabileceğini söylemiştir.

İkisi aynı şeyler değil.

Zamanda atlama kadere ters değil ve dehrilik te olamaz.

Ben şahsen Seyfullah Erdoğmuş'un vahhabi görüş etkisinde kalarak bu gibi konulara girdiğini ve bu konuda ciddi bir ilminin olmadığını gördüm.

Einstein örneği bunu anlamak için kafi.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bir konumuz daha başarıyla sabote edilirken, ben Erkin koray en güzel sabotajsız günleri size diliyorum. Ve İlluminatinin kendisine şöhreti verdiği bazı şarkıcıların bazı şarkı sözleriyle bitiriyorum. Tabi şimdilik:

<<Dünya dönüyor dönecek>>
Sen ne dersen de,sen ne dersen de,
Dünya dönüyor dönecek,
Hayat sensizde sürecek,
Bitecek acılar bu günler geçecek,
Sen ne dersen de,
Orhan Gencebay (hadi ordan yalancı), O Ses Çocuklar Final - Ogün Can Kaya 'Dünya Dönüyor Dönecek' 1.Sezon 9.Bölüm (şansa bak nereye koymuşlar, subliminal mesaja bak heyt be!),

Dünya dönüyor sen ne dersen de
Yıllar geçiyor farketmesen de
Söyleyenler:
Nilüfer, Ebru Gündeş, Sibel Can, (illuminati ne içirdi size) :D
Zara - Dünya Dönüyor Sen Ne Dersen De
Sibel Can - Ebru Gündeş & Dünya Dönüyor (düet) yalanınızı yiyim. Bu ablaları nasıl ayarlamışlarda bir de düet koymuşlar. :D

Safiye Soyman - Dünya Dönüyor (ah be safiye soyman televizyonu bilmezken seni bilirdik. demek bunu dünyanın dönmesine borçlusun!)

Şimdi neden Ebru Gündeş'le Reza Zarrab'ın evli olduğunu anladık mı? Anlamadık mı daha? Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-01-2016, Saat:10:05 AM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
General
Abi zaten ispatlandi.
E konusulacak bir sey kalmadi.
Sabote degil kutlama sohbeti gibi düşün.
Ehe.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.