You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dün intihar ettirdiniz bana sizler

Dün intihar ettirdiniz bana sizler

Profesör
RE: Dün intihar ettirdiniz bana sizler
insaAllahgülücük
ama su kesın,o cumlelerı kuran bı ınsanın normal bırı olmadıgı kesın ve ben kendım su mesajı yazan sahıs dıyor kı;gurbette ne ısın vardı be ceylan hasret tukettın bıttın be ceylan:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
intihar kelimesi şaka değil, ciddi bir kelimedir. kullanan kişiye karşı da ciddi olmak gerekir.
böyle birisiyle biz alay ettik. aynı böyle biriydi.
adam gitti kendini attı bi yerden gerçekten de.
sonra vicdan azabımızı anlatamam nasıl bir duyguydu diye. tabi her şey olucağına varır ama, daha bana göre azcuk daha genç gibi duruyonuz azcuk daha tercüübe kazanmanız lazım ama bunu üzülerek kazanmayın derim ben. taha oğlan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bılmıyorum ama ıyı bırsey gıbı gelmıyor:D

sana gelınce nefer oglan,su sozlerı yazan bırı ıcın elımı bıle kıpırdatmam.Allah a ınancı tam olan bırı bu cumlelerı sarf etmez.gebersın umrumda degıl! ben yaparsam benım ıcın de aynı durum soz konusu
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
biz de baştan aynen senin gibi düşündük ama sonradan pişman oluyorsun işte.
ya öyle düşün. boşver şimdi ahiret dünyası işin. sonuçta önemli olan insanlık. o da bir can.
gaza getirdin intihar etti.
gerçekten iddia ettiğin gibi mutlu olabilcek misin taha oğlan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hıc suphen olmasın nefer oglan hıc suphen olmasın. zerre kadar ıcım sızlamaz.bende ınsanım bende olmek ıstıyorum bende yasadıgım hayattan memnun degılım hayatımda dogru denen seyler olabıldıgınce az ama hıc cıkıp mıllete karsı ıntıhar edecegım demedım.
oyle bı nıyetım olsaydı da kımseye soylemez sessızce gıder kendımı olebılecegımın garantı oldugu bı yerden atardım.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yok. sen gene de bir yerden kendini atma taha oğlan. öyle bi duruma bile düşsen atma kendini. ha öyle manyakların ruh hali daha değişiktir. genelde püskopat tiplerdir.
adam mesela atlamaya korkar tamammı, korkar atlamaya kendine bi neden yaratmaya çalışır:
"atlıyimmi ha atlıyimmi konuşşsana laaa" diye böyle bağırır. atlıycak olsa zaten atlrrdı ama onu bilerek söyler ki onu zaga getiresin:
"atlayamazsın lan sen" demeni bekler ki dediğin anda:
"nee bana haa. görürsün şimdi" der zınk diye atlar . taha oğlan.

benden uyarması.
ölümle şaka olmaz. bu dediklerim kulağınıza küpe olsa iyi edersiğiz.
gene de siz biliyin. ben karışmam.

hadi size iyi eğlenceler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.