You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dualarinizi Bekliyorum.

Dualarinizi Bekliyorum.

Göğe Bakma Durağı.
Dualarinizi Bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Ayrintiya pek girmeyecegim de annem icin kanserden supheleniyorlar. Bir bucuk aydir surekli tetkitlerle ugrasiyoruz. Kesinlesirse ameliyat olcak fakat kronik hastaliklari oldugundan annem icin risk biraz daha fazlaymis.
Sizden icten gelen dualarinizi bekliyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: Dualarinizi Bekliyorum.

Ey biçare hasta! Merak etme, sabret. Senin hastalığın sana dert değil, belki bir nevi dermandır. Çünkü ömür bir sermayedir, gidiyor. Meyvesi bulunmazsa zayi (yok)olur. Hem rahat ve gafletle olsa, pek çabuk gidiyor. Hastalık, senin o sermayeni büyük kârlarla meyvedar ediyor.

Sabret, belki şükret. Senin bu hastalığın, ömür dakikalarını birer saat ibadet hükmüne getirebilir. Çünkü ibadet iki kısımdır. Biri müsbet (pozitif) ibadettir ki, namaz, niyaz gibi malûm ibadetlerdir. Diğeri menfi (negatif) ibadetlerdir ki, hastalıklar, musibetler vasıtasıyla musibetzede aczini, zaafını hisseder, Hâlık-ı Rahîmine iltica eder, ( merhamet sahibi yaratıcısına yönelir) yalvarır. Hâlis (katışıksız) , riyâsız (gösterişten uzak) , mânevî bir ibadete mazhar olur (kavuşur).

..Rabbm yar ve yardımcınız olsun inş. canım.. Rabbim ol der ve olur... Tam tevekkül edelim inş.. Rabbme sıgınalım.. Derdı veren Rabbım dermanınıda verecektir..Rabbm yüreginize inşirah nasip eylesin inş.. GÜzel sonuclarınızı bekliyoruz Allahın ıznıyle..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Allah şifa versin inş. oyle değildir
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Allah yardımcınız olsun...bu süreçler sıkıntılı geçiyor Sad Sad sabredin inşallah rabbim ecrinide şifasınıda verecektir...bizde daha fazla dua edelim inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2013, Saat:03:08 PM, Düzenleyen: Can Feda.
Profesör
Allah şifa versin. Amin Sad Sad
Inşallah hayırlı haberler alırsınız
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Rabbim Şafi ismi hürmetine hayırlı Şifalar nasip etsin.
Üzülmek yerine bol bol dua edin inşallah Allaha açılan eller asla yalnız kalmaz.
hastalıkta Rabbim den Şifasını da ondan isteyelim.
inşallah hayırlı haberler alırsınız.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Ne diyordu Şuara 80'de “Hastalandığımda da O bana şifa verir.” ..

Şifa veren Rabbimize anneniz için çok çok dua ediyorum. İnşAllah sonuçlar temiz çıkar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Rabbim sifa versin insallah..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.