You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dua tavsiyesi
selamın aleykum din kardeşlerim, sorunlu bir aile üyesi ile yaşamaktayım, basımdan gitmesi bizimle uğraşmaması ve daha fazla zarar vermemesi için hangi duaları okumam gereklidir, dualarınıza ve tavsiyesine ihtiyacım var. öldüğün de bile arkasindan ağlamayacak bir insandan kurtulmak için istiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Cvp: Dua tavsiyesi
"Allah'ım bana bir sıkıntı dokundu, bana bir çıkış yolu göster." diyebilirsiniz.

Anlattıklarınıza bakılırsa, sözlü duadan çok sanki yapmanız gereken bir şeyler varmış gibi duruyor.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Cvp: Dua tavsiyesi
Aleykümselam Hoşgeldiniz,
Allah sıkıntınıza kolaylık versin.
Ortada bir problem varsa sadece dua ederek yok edemeyiz, her duaya çaba gerek.
Problemi çözmek için yapmamız gerekenin yanında dua edersek duanın faydası olur.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.