Bunun için hep Allah'a dua ediyorum ve hayırlısıyla bir kaç gün içinde namaza başlayacağım.Bunun için çok çalışıyorum yani elimden geleni yapıyorum ama şansım mutlaka olmalı ve Allah'tan hep gururlu,dürüst insanlarla karşılaşmamı istiyorum.Kazandığım parayla da başkalarını mutlu etmek gerçekten de beni mutlu edecek.Ama korkuyorum ya olmazsa işte bunu hep düşünüce çok kötü oluyorum çünkü hayatım sanki buna bağlı ya eğer başarısız olursam?İşte o zaman kendimi kaybetmekten korkuyorum.Dua'mın kabul olmasını çok istiyorum ve zaten 15 yıllık hayatımda gerçekten içtenlikle ve yalvararak istediğim şey bu ve bidaha da olmayacaktır.Sizce olabilir mi?
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
DUA'M KABUL OLUR MU?
DUA'M KABUL OLUR MU?
Bunun için hep Allah'a dua ediyorum ve hayırlısıyla bir kaç gün içinde namaza başlayacağım.Bunun için çok çalışıyorum yani elimden geleni yapıyorum ama şansım mutlaka olmalı ve Allah'tan hep gururlu,dürüst insanlarla karşılaşmamı istiyorum.Kazandığım parayla da başkalarını mutlu etmek gerçekten de beni mutlu edecek.Ama korkuyorum ya olmazsa işte bunu hep düşünüce çok kötü oluyorum çünkü hayatım sanki buna bağlı ya eğer başarısız olursam?İşte o zaman kendimi kaybetmekten korkuyorum.Dua'mın kabul olmasını çok istiyorum ve zaten 15 yıllık hayatımda gerçekten içtenlikle ve yalvararak istediğim şey bu ve bidaha da olmayacaktır.Sizce olabilir mi?

daha 15 yaşındasın
kendi adıma söyleyeyim,içtenlikle yalvararak istediğim bir şey gerçekleşti elhamdülilah ama benim yalvararak içtenlikle istediğim şeyler bitmedi

emin ol senin de bitmeyecek son nefesine kadar
ayrıca ne tür sonuçlarını doğurabileceğini bilmiyorum diyorsan hayırlısını iste Allahtan
sonuç da Allah senin kalbindekini biliyor zaten...
ama sakın dua ettim,namaza başladım hayatımda herşey düzgün gidecek diye de düşünme herkesin imtihandan geçtiği gibi sende çeşitli imtihanlardan geçiceksin
dünya bir imtihan yeri ,kıytırık bi üniversiteye bile LYS ye girmeden,ders çalışmadan yerleşemiyorsun
Allahın cennetine hiç imtihan olunmadan hiç zorluk çekmeden hiç sabır göstermeden giremeyiz
ne mutluluğa kapıl nede üzütüye
zaman öyle akıp gidiyor ki sevinçlerin hüzünlerin hepsi birbirine karışıyor
sevince de üzüntüye de kalıcı olarak bakma
Allah yardımcın olsun,ama niyetin iyi olsun hep
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

sen niyetini halis tutarsan ,çok param olsa herkese yardım ederim diye bir niyet yaşatırsan içinde Allah indinde o iyiliği yapmış gibi olursu
veyahutta çok param olsa bende şu günahları yapardım diye içinden geçiren biri de o günahları yapmış gibi olur ....
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin kardeşim
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
ağlaya zırlaya istediğim ve kabul olmayan duamın, iyiki olmamış dediğim zamanları çok oldu...
o yüzden duamım kabulu gecikiyorsa yada olmuyorsa bile içim o kadar rahat ki...
biliyorum Mevlam benim için daha güzel şeyler hazırlıyor...
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi