You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Dua istiyorum
S.a arkadaslar ben yeni uye oldum. Arkadaslar duaniza cok ihtiyacim var. Cok caresizim. Ben evli ve 2 cocuk annesiyim. Ben kocamla severek evlendim. Beni cok seviyordu birden evlendigim adam sanki bir baskasi oldu. Daha ilk senesinde icki kumar gece hayati hepsini yapmaya basladi. Cok sey yapti bana evliligim boyunca. Cok genc yasta evlendigimiz icin sabret dedim kendime ve aradan 11 sene gecti. Cok caresizim her ayrilmak istedimde hep bisey oluyor Once kavga sirasinda bebegim dustu stressten ikincisi tam bitti artik hersey deyip onu terkettikten hemen sonra babam vefat etti. 1 sene once msj geldi bana birinden kocan seni yabanci bir kadinla aldatiyor diye. Seziyordum ama elimde bisey yoktu Tabiki inkar etti birileri oyun oynuyo senle diye Aradan bir yil gecmesine ragmen ondan vazgecmedigini dusunuyorum. O kadar dua ediyorum ama allahim beni duymuyo diyorum daha cok caresiz kaliyorum. Napicami sasirdim lutfen bana dua edin. Kurtulayim bu caresizlikten bende geceleri rahat uyumak gunduzleri gulerek uyanmak istiyorum. Insallah allahim tum yaptiklarini bana duyurur en azindan sen hastasin diyemesin.. Allah rizasi icin dua edin. Az sonra eve gelecek diye simdiden icim sIkIliyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Dua istiyorum
Öncelikle hoşgeldiniz icinde bulundugunuz durum gercekten cok kőtū keske evlenmeden ònce esinizi daha iyi taníyabilseydiniz ne diyecegimi bilemedim Allah yardimciniz olsun esinizide ıslah etsin.Eğer imkanınız varsa bence ayrılsanız sizin icin daha iyi olabilir.Aynı sekilde birkac tanıdıgım daha var bir türlü düzelemediler.Tekrardan Allah yardımcınız olsun esinizide ıslah etsin

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aleykum selam , siZin durumunuzda pek çok bayan tanıyorum..kesinlikle kolay bir durum değil..insan sadece biraz huzur ister..ama imtihan dünyasıdır ya.. Kimi eşi ile, kimi çocuğu ile, kimi anne babası ile sınanıyor...Müslüman için dünya zevk-sefa yeri değil..Zamanı geldiğinde Rabbim size en doğru kararı aldıracak iradeyi nasip etsin inşallah..Sabır..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cok sagolun mesajlariniz icin. Babami daha yeni kaybettim annemi daha fazla uzmemek icin katlaniyorum daha. Babama dayanip guveniyordum o da bizi terketti. Yok benim kocam diyorum ne es olur ne baba. Ve bana sukretmemi soyluyor para veriyomus halbuki bende calisiyorum. Benim kiymetimi bilmiyosun diyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Hersey para vermekle olmuyor bence esinizi alın karsınıza iyi bir dille konuşmaya calısın kırıcı olmadan buna ragmen düzelmezse ya sabır diyin .Allah çocuklarınızı size bağıslasın.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Amed kardesim cok konusmak istedim ama kufur agzindan eksik olmadigi icin susup gidiyorum. Allah onun kalbini adete muhurlemis. Kendini hep hakli goruyor. Amin amin allah razi olsun. Evet sabrediyorum baska elimden bisey gelmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Psikolojik yardım almayı düşünmezmi esiniz acaba anladıgım kadarıyla saglıklı bir ruh haline sahip değil.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben dinine cok bagli bi insanim. Tamam basim kapali degil ama diger butun ibadetleri yerine getiririm. Namaz kiliyorum kuran okuyorum oruc yani hersey. O ailesinden hic dini bisey ogrenmemis yani dini islam ama yaptigi bisey yok. Mesela ben orucuma niyet edip yatarim, namaz kilarim o ickili gelir o pis kokusuyla yatar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ahmed kardesim, teklif ettim ama o bana diyo sen hastasin sen git. Ama o gercekten iyi degil yani onda soguk davranim bana iftira atiyor Yani buraya yazamayacag sekilde seyler Ben utaniyorum onun soylediklerinden. Asiri kiskanc herseyi kisitliyor kendine gelince herdey serbest
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.