You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dua etmek istemiyorum artık

Dua etmek istemiyorum artık

Acemi Üye
RE: Dua etmek istemiyorum artık
Benımde bi babanem var cok tonton tatlı dıllı masallah öyle guzel dua edıo kı benıde o buyutu bu yasıma getırdı anneyle buyumedım ama benıde dunya tatlısı bı babanem bu yasıma getırdı bende 23 yasındayım ama ruhum cok yaslı gbı abi ruhum cok dusuncelı cok endıselı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dua kulu ALLAH a yakınlaştıran en güzel ibadettir...

siz genç kardeşlerim hayat yolunun daha giriş kapısında olan kardeşlerim..duadan da öteye geçip biraz daha maneviyatınızı yükseltmeye uğraşsanız...tefekküre,takvaya yönelseniz içinizdeki huzuru bulacaksınız biiznillah..

ALLAH yarattığını sevmezmi gülücük elhamdülillah...ne olur biraz daha çaba şu içinizdeki hüznü atın ...

bugün oturup şunu düşündüm..arabada gökyüzüne bakarken...ne kadar kocaman bir dünyada yaşıyoruz...ama bu koskocaman dünya fezada bir nokta ...ucu bucağını bilemediğimiz yerler ...uzayı düşündüm...sonra dedim ki bu kadar şahaser şeyler kendinliğinden mi oldu...bir yaradanın mucizesi...haa bunları yeni mi öğrendin diyeceksiniz..hayır yeni öğrenmedim...ama her gün nefsime bunları fısıldadım...tevekkül ettim...

inanın hayat zannettiğimiz kadar zor değil gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2015, Saat:09:40 AM, Düzenleyen: Noyan.
General
yazdığımı okuyunca kendime güldüm...nefsine fısıldayan kadın :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Yorumlar gerçekten KOMİK.
Vesvese gibi görünüyor kardeşim dualarına istemesen de , ne kadar ağır gelse de zorla devam et Allah yardımcınız olsun dualarımdasınız..
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.