-İnsanların birbirini tanıması için en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır.
* Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım.
* Hayatımızda en yüce, en güçlü, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır.
* Rahatlıkla mutluluk olmaz. mutluluk acıyla elde edilir, insanoğlu hayata mutlu olmak için gelmemiştir.
* Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler, ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak. Yoksa hangi balık boğmuş kendini yada hangi serçe atlamış damdan?
* Her şey üstünüze üstünüze geliyorsa eğer, düşünün; belki de siz ters yöne gidiyorsunuzdur.
* İnsanların saadet kadar felakete de ihtiyacı vardır.
* İster tatlı, ister acı olsun, hatıra insana ıstırap verir.
* Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.
* Şurası açıktır ki, biz sevgiyi acıya bularak severiz.
* Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır
* Bazen susarsın..Yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz.Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.
* Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır.
* Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme .Çünkü
gözyaşları,söyleyemediklerini Söylemek içindir.
* Sevmek;güzel birinde aşkı aramak değil, bir başkasında; ‘Kendini bulmaktır.Sevmek; Güzel birinde aşkı aramak değil.O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir Anında,‘Kendini Bulmaktır.
* İnsan birşeyi elde etmek için çabalar.Onu elde edince de bir kenara atar.Gerçek değerini ise onu kaybedince anlar.
Dilerim derdim affıma vesile olur..
Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..