You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ah Teslimiyet..!
Dostoyevski'den...
* Geçmişe baktığım vakit, boşa harcadığım tüm anları, yaşam hakkındaki bilgisizliğim yüzünden yanılmalarla, yanılgılarla, önemsiz işlerle yitirdiğim tüm anları düşündükçe bir kan damlası yüreğimi kaplıyor. En iyiye ulaşmak için değiştireceğim kendimi. Tüm umudum bundadır.
-İnsanların birbirini tanıması için en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır.
* Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım.
* Hayatımızda en yüce, en güçlü, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır.
* Rahatlıkla mutluluk olmaz. mutluluk acıyla elde edilir, insanoğlu hayata mutlu olmak için gelmemiştir.
* Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler, ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak. Yoksa hangi balık boğmuş kendini yada hangi serçe atlamış damdan?
* Her şey üstünüze üstünüze geliyorsa eğer, düşünün; belki de siz ters yöne gidiyorsunuzdur.
* İnsanların saadet kadar felakete de ihtiyacı vardır.
* İster tatlı, ister acı olsun, hatıra insana ıstırap verir.
* Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.
* Şurası açıktır ki, biz sevgiyi acıya bularak severiz.
* Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır
* Bazen susarsın..Yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz.Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.
* Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır.
* Gerektiği zaman ağlamaktan çekinme .Çünkü
gözyaşları,söyleyemediklerini Söylemek içindir.
* Sevmek;güzel birinde aşkı aramak değil, bir başkasında; ‘Kendini bulmaktır.Sevmek; Güzel birinde aşkı aramak değil.O kişide, bilmediğin bir zamanın beklenmedik bir Anında,‘Kendini Bulmaktır.
* İnsan birşeyi elde etmek için çabalar.Onu elde edince de bir kenara atar.Gerçek değerini ise onu kaybedince anlar.

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dostoyevski'den...
* İnsanların saadet kadar felakete de ihtiyacı vardır.
* Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler, ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak. Yoksa hangi balık boğmuş kendini yada hangi serçe atlamış damdan?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.