You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: dost kazıgı..
tabikide şaka yaptım benim öyle fazla dostum yoktur dost dediklerimdende şimdiye kadar kazık yemedim şimdiden sonrada yemem heralde dost dediğin öyle kolay bulunmuyor

kolay kolay herkese dostum demem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ne öyle bir dostu oldu nede arkadaşım çok şükür
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
dostlarım var ama dostlarımı çok sınavlardan geçiririm
şimdilik bir dost kazığı yemedim inş yememde
dost kolay bulunmuyoo..

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sevmek beni değerli kılar karşımdakini değil bu çerçeveden değerlendiriyorum kazık attıklarını düşünenler en büyük kazığı yerler...karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Dost KAZIĞI yedim.Hem de 2 gün önce .Hem de o benim kardeşimdi. Eğer O bu yazıyı okursa Söylüyorum ''Her zaman kardeşimsin ama çok kırıldım O Kendini biliyo'' :D:D:D:D:D
[Resim: xarkt2.jpg]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: dost kazıgı..
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dost KAZIĞI yedim.Hem de 2 gün önce .Hem de o benim kardeşimdi. Eğer O bu yazıyı okursa Söylüyorum ''Her zaman kardeşimsin ama çok kırıldım O Kendini biliyo'' :D:D:D:D:D

yoksa bu bizim deli safamıTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: dost kazıgı..
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dost KAZIĞI yedim.Hem de 2 gün önce .Hem de o benim kardeşimdi. Eğer O bu yazıyı okursa Söylüyorum ''Her zaman kardeşimsin ama çok kırıldım O Kendini biliyo'' :D:D:D:D:D

yoksa bu bizim deli safamıTongue

Yok olmaz.Söylemem O nun olduğunu :D:D:D:D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: dost kazıgı..
S.A Arkadaşlar Dost diye bişey yok inanın Bana . Bu forumda var diye yazanlarda birdün görücekler olup olmadığını , Var diyenler de eminim kötü gün görmediklerinden sölüyolardır. O gün geldiğinde hepsi arkalarına dahi bakmadan ceker giderler ve (SİZ) Dostum var diyenler kendilerinde kaldığında anlarlar . tek gercek insanın tek dostu kendidirbirde ailesi.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.