You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dost Elinden Fermandır

Dost Elinden Fermandır

Yavuz Sultan Selim Han
Dost Elinden Fermandır
Dost Elinden Fermandır

--------------------------------------------------------------------------------

Dost ; gönül elinden midir ki kaldı bağrımda acısı ?
Gel sırdaşlık olalım seninle , gel acıya ahbap olalım
Gece vursun sabaha , zehir zemberek , biz hep sabahta kalalım
Güneş devirsin gölgeleri serin ikindilerde , biz akşamüstüne hayal salalım…

- Dostum ; saygıyla eğilsin mağrur başım önündeAllah selamını indirsin kalbine dilim , beraber analım yitirilmişliği kardeşimAşka seyir edelim kör devran gününde , dinlemeye düşelim AŞK denen gülsesini Sırsedam ol ufkumda , anlattığımla ağla , anlatamadığımla konuşSakladıklarımla ; sen çık ortayaRahatlat şu gönlümü , sonra sen boğul acılarımlaBen kurtarayım seni Yusuf kuyusundan Çıkayım artık çile harmanlarından aydınlığaYetti sinemde kök salan , çek kopar artık ; kurtulayım bu illet mızraptan

Dost ; er gözünden midir ki kaldı sinemde yarası ?
Gel sırra dem vuralım , gel olmayana-olacağa vakıf olalım
Söz vursun saza , çalsın felek , biz hep aşıkta kalalım
Maşuk devirsin gözlerini derin çizgilerde , biz hep vuslatta kalalım…

- Dostum ; kahvemiz ayrılıktan dem vursun , hasretten yansın ocakta közümüzOlmasın artık şerre yorduğumuz , olmasın düşte çocukluğumuzDursun nefse ortak koştuğumuzAllah selamını alayım dostum vereyim sana da bütün cihanda emanetlerimiBeraber omuzlanalım , beraber sırtlanalım dağların çekindiğiniSevda yansın kamer sancısında , bilmeyenler ağlasın yıldız parıltısındaEllerimiz öylece düşsün semadan , öylece düşsün yanlaraSeninle nam salalım toprağa , kurda kuşaYeltenmesin kimseler azap elçiliğineCennet kevserinden sunsun melekler , etrafımızda dönsün huriler

***Hakk olsun özümüz ,

Nebilere gülsün yüzümüz ,

Kur’ana düşsün sözümüz

Gel ; kalmasın devri aleme gücümüz

Susma hadi bal akıtsın dilin ,

Açılsın şu gönül kilidim***

( iklima_ilbey_liyakat 18 / 02 / 09
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
RE: Dost Elinden Fermandır

***Hakk olsun özümüz ,

Nebilere gülsün yüzümüz ,

Kur’ana düşsün sözümüz

Gel ; kalmasın devri aleme gücümüz

Susma hadi bal akıtsın dilin ,

Açılsın şu gönül kilidim***

Çok güzel teşekkürler..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Dost Elinden Fermandır
tşk.ederiz efendim güzel bir paylaşım olmuş daha sık görek sizi inşgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.