You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dört gece üst üste farklı rüyalar..

General
Merhaba arkadaşlar dört gece üst üste gördüğüm rüyaları sizlerle paylaşmak istedim belki yapacağınız yorumlar olur diye.

İlk gece kısa bir rüya gördüm, yatağımda yatıyordum birden deprem olmaya başladı her yer sallandı ama bir şey yıkılmadı dökülmedi hemen anneme seslendim iyi misin diye iyiyim dedi deprem ve rüya bitti.

İkinci gece, çocukluk arkadaşımla ova gibi bir yerin üzerinde dururken gördüm kendimi, ovanın aşağısında göl vardı ben göle bakıyordum arkadaşımsa birileriyle konuşuyordu, sonra başka bir yere doğru yürümeye başladım dere gibi bir yerin kenarında yürüyüp gittim.

Üçüncü gece, dayımın oğluyla diğer dayımın köy evinin üst tarafından bahçeye bakmaya çalışıyorduk, ben bahçeyi görüyordum ama dayımın oğlunun boyu yetmiyordu ellerini uzatıyordu duvarın üzerine doğru, duvarın her yerinde inek dışkıları vardı elleme görmüyor musun çek ellerini diyordum, çekiliyordu. Sonra ben bir kaç adım gidiyordum sol tarafta ağacın dallarında bir sürü kuş yuvaları vardı yaklaşık altı yedi tane, içlerinde de kuş ve kuş yumurtaları vardı, merak edip bir tanesine elimi uzatıp kuşu almak istedim, kuş uçtu ve bir kaç tane sinek elimi ısırdı ve de üzerime üşüştü, oradan kaçtım. Köyün üst tarafında bir dağ var oraya doğru gidiyordum. Yanımda bir kadın vardı, karımmış (ben bekarım ama rüyada öyle gördüm) onunla birlikte biraz yürüyoruz, sonra birden kurtlar çıkıyor bizi kovalamaya başlıyorlar biz uçmaya başlıyoruz, uçarak köye kaçıyoruz arkama bakıyorum kurtlarda uçuyor, burayı tam hatırlamıyorum ama karımı ısırıyor galiba bir tanesi, beni ısırmaya kalkanı tekmeliyorum, kaçıyor rüya bitiyor.

Dördüncü gece ise çok kısa bir rüya gördüm, tanımadığım birini tabancayla vuruyordum.

Yorumlarınızı bekliyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dört gece üst üste farklı rüyalar..
Allah hayırlara çıkarsın...

1.ci rüyanda aile içi bir sorun olup, zarar görmeyeceğinize delalet ediyor...

2.ci rüya, göl bekar için eşle yorumlanır, sen eşi adayını beğenmemişsin gülücük

3.cü rüya, evcil hayvanların dışkısı malla yorumlanır, arkadaşının elde edeceği mala engel olmuşsun...
Kuş yuvaları yine eşle yorumlanır...
bu ara evlilikle ilgili bir düşüncen varsa, görücü usulü yada hang şekilde ise artık, bir kaç kişiyle tanışacaksın,birisi seni biraz hırpalayacak yalnız... ama ondan kurtuluyorsun....

sonrasında hayırlı bir işi yapacaksın ( evlilik olabilir), onaylamayan kişiler olacak ve sizi zorlayacak
eşin bu durumdan etkilenecek ama sana etkileri olmayacak...

4.cü rüya size zarar vercek birinden kurtulmaya işaret eder...

Allah'u alem
En doğruyu O bilir...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eee var mı evlilik kararı yada hayırlı işlerle ilgili bir durum gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
illa evlilik olarak düşünme
her hangi bir hayırlı iş Wink
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iyi doğru yorumladığıma sevindim o halde:D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.