You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOMUZ GRİBİ, ALLAH'IN DOMUZ ETİNİ HARAM KILMASININ HİKMETLERİNDEN BİRİDİR

Acemi Üye
Hadislerde Ahir Zamanda Domuzların İtlaf Edileceğine İşaret Edilmekte kardeşlerim.

Peygamberimiz (sav) 1400 yıl önce ahir zamanda domuzların itlaf edileceğine şu şekilde ifade ediliyo:

Hz. Mehdi (a.s.), adil bir hakem olarak çıkacak... domuzu öldürecek ve eşyayı, malı dağıtacak, fakat bolluktan dolayı kabul eden olmayacaktır.

(El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 31)

hem domuz etinde kükürt bulunuyor,aşırı miktarda büyüme hormonu var,cilt hastalıklarının oluşmasına yol açar hem bu eti yemek trişin hastalığının bulaşmasına neden olur. domuz eti çok yağlıdır ve zehirli maddeler ihtiva eder. yani hiçbir yararlılığı yok bu besinin insan vucuduna. Allah'ın bir hikmeti maşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: DOMUZ GRİBİ, ALLAH'IN DOMUZ ETİNİ HARAM KILMASININ HİKMETLERİNDEN BİRİDİR
kuş gribine ne demeli tavuk haram mı...yok..

bir an önce uzkları su bela..insaalh ülkemize gelmez...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah İstanbul'u korur inşallah. Ben İstanbul'da çok çok güzel günlerin ve çok hikmetli kişilerin buradan çıkacağını biliyorum. Mehdi a.s. inşallah tabiki.
Degerli davudsuleyman Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
acaba domuz gribi geciren biri haram mi isliyor yani ya bu kisi dindar ise ve beklemedigi birsey ise .. ne sacma ... Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle bşey oldugunu sanmıyorum ben...birazda fazla büyütüldü...ama aşısında hınzırın kanındanmı neyindendi unuttum...ondan yararlanmışlar...sırf bu sebepten vurdurmadım aşıyı...cünkü haram kılınan şeylerde şifa olmaz gibi bir hadisi şerif vardı...hınzırın herşeyi haram...eger aşısına da herhangi birşey katıldıysa şifa yok demektir....neyseki gecti ama yine kış geliyor bakalım at gribi eşek gribi falan yoldadır artık koruyun kendinizigülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.