You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Domates Soslu Spagetti

Domates Soslu Spagetti

General
Domates Soslu Spagetti
Malzemeler :
1 P.sagetti makarna
4 domates
2 diş sarımsak
1 kase siyah zeytin
fesleğen
tuz
karabiber
su

Hazırlanışı :
1 paket spagettiyi haşlayın.Sosu için ise 4 adet domatesi parçalayıcıdan geçirip püre kıvamına getirin.Tavaya sarımsakları alın.Üzerine zeytinleri ekleyin.Üzerine domates püresini ilave edip bir sos elde edin.

Üzerine tuz,tane karabiber ve fesleğen ilave edip ocaktan alın.Servis tabağına sapgetteyi alın.Üzerine domates sosunu döküp servis edin.

çok zor bi yemek koydum bi ben yapabilirim hamaratlık nede olsa başka bişeye benzemiyokahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Domates Soslu Spagetti
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Malzemeler :
1 P.sagetti makarna
4 domates
2 diş sarımsak
1 kase siyah zeytin
fesleğen
tuz
karabiber
su

Hazırlanışı :
1 paket spagettiyi haşlayın.Sosu için ise 4 adet domatesi parçalayıcıdan geçirip püre kıvamına getirin.Tavaya sarımsakları alın.Üzerine zeytinleri ekleyin.Üzerine domates püresini ilave edip bir sos elde edin.

Üzerine tuz,tane karabiber ve fesleğen ilave edip ocaktan alın.Servis tabağına sapgetteyi alın.Üzerine domates sosunu döküp servis edin.

çok zor bi yemek koydum bi ben yapabilirim hamaratlık nede olsa başka bişeye benzemiyokahkahakahkahakahkaha

Wink bir numarasın vesselamm.... yapacağız bunu mutlaka...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.