zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RUF BUNDA ALINMAMALISIN.BAHSETTİĞİMİZ KİŞİ KAİNATIN EFENDİSİ GÜL KOKULU MUHAMMED(S.A.V).O (S.A.V) OLUNCA AKAN SULAR DURUR CANIM İNŞALLAH.GERÇEK AŞK SADECE ALLAH VE RASULUN'DUR İNŞALLAH...
iyi
iyi
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RUF BUNDA ALINMAMALISIN.BAHSETTİĞİMİZ KİŞİ KAİNATIN EFENDİSİ GÜL KOKULU MUHAMMED(S.A.V).O (S.A.V) OLUNCA AKAN SULAR DURUR CANIM İNŞALLAH.GERÇEK AŞK SADECE ALLAH VE RASULUN'DUR İNŞALLAH...
iyi
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazmiim dedim ama..
öncelikle reyyan benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyodum çok şaşırdım ben sana derin bi saygı duyardım zira..
ne kadar meyillisiniz asıp kesmeye yanlış anlamaya..kafir de ilan etseydiniz bari..allah aşkına ben efendimiz aleyhjine bişy mi dedim..nasıl olur da benim böyle bişy düşünebileceğime ihtimal verirsiniz ve o yazıdan bunu nasıl çıkardınız hayret..çok yazık beni bi nebze olsun tanıdığınızı düşünmüştüm ama yanılmışım..attığınız tokatla uyandırdınız ve bi kandil günü gönül kırdınız..efendimiz aleyhine söylenmiş bir cümle var mı orda? ben orda bu tip yarışmalarda yazılan kompozisyonları asla samimi bulmadığımı söyledim o kadar..hepinize derin teessüflerimi bildiriyorum..ard arda tokatlar yediğim şu gülerde en çok acıtanlardan biri de sizlerinki oldu..
bu mesajımı da anlamanızı beklemiyorum..burdan da kafir olduğumu çıkarırsanız hiç şaşırmam..
söyleyecek çok şeyim var ama ne de olsa...... neyse ya..
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazmiim dedim ama..
öncelikle reyyan benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyodum çok şaşırdım ben sana derin bi saygı duyardım zira..
ne kadar meyillisiniz asıp kesmeye yanlış anlamaya..kafir de ilan etseydiniz bari..allah aşkına ben efendimiz aleyhjine bişy mi dedim..nasıl olur da benim böyle bişy düşünebileceğime ihtimal verirsiniz ve o yazıdan bunu nasıl çıkardınız hayret..çok yazık beni bi nebze olsun tanıdığınızı düşünmüştüm ama yanılmışım..attığınız tokatla uyandırdınız ve bi kandil günü gönül kırdınız..efendimiz aleyhine söylenmiş bir cümle var mı orda? ben orda bu tip yarışmalarda yazılan kompozisyonları asla samimi bulmadığımı söyledim o kadar..hepinize derin teessüflerimi bildiriyorum..ard arda tokatlar yediğim şu gülerde en çok acıtanlardan biri de sizlerinki oldu..
bu mesajımı da anlamanızı beklemiyorum..burdan da kafir olduğumu çıkarırsanız hiç şaşırmam..
söyleyecek çok şeyim var ama ne de olsa...... neyse ya..
esas yanlışı sen anladın şimdi birincisi senden nefret ettiğimi nerden çıkardın ben hayatımda kimseden nefret etmedim
ikincisi yazığın yoruma bir açıklama istedeik hepsi bu bazen seçilen kelimeler yanlış olabilir o yüzden düzeltme bekledik
ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim cümlesi takdir edersinki güzel seçilmiş bir cümle değil di
ama kırıldıysan hakkını helal et
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.