You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU

DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU

köyün delisi
RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
anlaşılmamama şaşırmadım doğrusu..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ya günler geçince unutuvermişimgülücük

şimdi öncelikle söylediğim bu yazıyla alakalı değil genel bişy..birincisi efendimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim herkes dürüst olsun..bu tip yarışmaların sonuna "teşvik" amaçlı gayet cazip ödüller koyarak insanların bir nevi duygu sömürüsü yapmalarını sağlıyorular..bunu bilinçli yapıyolar demiyorum ama neticesi öyle oluyo..kim edebiyatı en iyi parçalamışsa o daha mı çok sevmiş oluyo yani efendimizi? karşıyım dediğim samimi bulmuyorum..

SEN DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN NE DEMEK NE KADAR TANIYORUZDA NE KADAR SEVELİM

O BİZLER İÇÇİN ÇIRPINIRKEN GECE GÜNDÜZ DUA EDERKEN NASIL OLURDA ONU AZ SEVERİZ

SENİ BİLMEM AMA BEN UN İÇİN CANIMI VERİRİM

AÇIKÇASI BU YORUMUNADA ÇOK ŞAŞIRDIM

vavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvv
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
şimdi öncelikle söylediğim bu yazıyla alakalı değil genel bişy..birincisi efendimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim herkes dürüst olsun..

sevgili kardeşim biz allahı nekadr tanıyoruz ki milyonlarca insan ona gunde 5 vakit,
anıyor...

ben bu cumleyi tahalizibir cumle olark algılyorum yada bu cumle böyle ifade edilemk ietnemdiğine iannyorum sizden bir açıklam bekliyoruz inş. sevgili kardeşim

bu söyluyorsanız vardır bir bildiğinz o bildiğiniz kardeşlerinizle paylaşırsanız çok seviniriz..

wesselam...
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlaşılmamama şaşırmadım doğrusu..

şimdi öncelikle söylediğim bu yazıyla alakalı değil genel bişy..birincisi efendimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim herkes dürüst olsun..

bu satırn haricinde heryerde ben kendi adma söyluyorum hem fikiriz yanlız genmel olara ama bu satırıu bize açıklarmısn belki bizim bildiğimiz yanlış birşey vardır sen vesile olurda o yanlış tan duneriz
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sevgili kardeşim biz allahı nekadr tanıyoruz ki milyonlarca insan ona gunde 5 vakit,
anıyor...

ben bu cumleyi tahalizibir cumle olark algılyorum yada bu cumle böyle ifade edilemk ietnemdiğine iannyorum sizden bir açıklam bekliyoruz inş. sevgili kardeşim

bu söyluyorsanız vardır bir bildiğinz o bildiğiniz kardeşlerinizle paylaşırsanız çok seviniriz..

wesselam...

öyle şok bir tepki verip çıkmak zorunda kalmıştım...

içimden geçenleri söylemişsin veysi...

açıkçası çok şaşırdım ruf bu tarz bi düşünce anlıyamıyorum....yanlış çok yanlış
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

anıyor...

wesselam...

öyle şok bir tepki verip çıkmak zorunda kalmıştım...

içimden geçenleri söylemişsin veysi...

açıkçası çok şaşırdım ruf bu tarz bi düşünce anlıyamıyorum....yanlış çok yanlış

EVET RUF Bİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.YA BİZ SENİ ANLAYAMADIK YADA SEN TAM OLARAK ANLATAMADIN.SANKİ SIRADAN Bİ İNSANDAN BAHSETMİŞSİN HAŞA.ALEMLERİN EFENDİSİ ALLAH'IN ELÇİSİ ÜMMETİ İÇİN YANIP TUTUŞAN EFENDİMİZ(SAV)'İ NASIL TANIMAYALIM.ÇOK ŞÜKÜR O BİZİM EFENDİMİZ.YOL GÖSTERİCİMİZ.İNŞALLAH ANLADIĞIMIZ ŞEKİLDE DEĞİLDİR ANLATMAK İSTEDİĞİN...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hepinize teessüflerimi sunarak hiçbir açıklamada bulunmuyorum..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
saolasın reyyan kardes cok güzel bir paylasım olmus gercekten a.r.o.

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
öncelikle buraya yazdıklarımı ruf sakın üztüne alınma genel olarak konuşuyorum....

karşı cinsemi aşkınız var haykırın...

yaşama aşkınızmı var haykırın....

atayımı seviyosunuz haykırın...

aaaaaa

ALLAH AŞKI RASÜL AŞKIMI VAR SUS...

O ALLAHLA SENİN ARANDA DİLE GELME SUS...

üzgünSadYAZIK BİZE VALLAHİ YAZIK
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
RUF BUNDA ALINMAMALISIN.BAHSETTİĞİMİZ KİŞİ KAİNATIN EFENDİSİ GÜL KOKULU MUHAMMED(S.A.V).O (S.A.V) OLUNCA AKAN SULAR DURUR CANIM İNŞALLAH.GERÇEK AŞK SADECE ALLAH VE RASULUN'DUR İNŞALLAH...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.