You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
MEKTUP!

"En Sevgiliye" ait son anı/olay günümüzden...

Şu içinde bulunduğumuz yıllardır... Bir "Kutlu Doğum" haftası nedeniyle bir ilköğretim okulunda, ders içinde, "Peygambere Mektup" yarışması düzenlenmiştir... Birincilik dokuz yaşında bir kız çocuğunundur... Ödül töreni düzenlenir... Genç bir öğretmen hanım, birinciliği kazanan mektup elinde, kürsüye gelir ve okumaya başlar.

"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim"

Burada durur, devam edemez... yazan, dokuz yaşında bir kız çocuğu; okuyan, genç bir hanım; ağlayan, onlarla beraber bütün bir salondur... Öğretmen hanım sesi titreyerek bir deneme daha yapar, yine okuyamaz... Sonra bir deneme daha... Hıçkırıklara boğulur... Mektubu bu kezde genç bir erkek öğretmen alır... O, yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır:

"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim!"

Seni çok ama çok seviyorum. O temiz , pak ellerini öpmek İnşallah nasip olur. Senin nur yüzünü görmek, dünyanın en güzel sözlerini senden dinlemek, o gül kokunu duymak İnşallah bana ve diğer müslümanlara nasip olur.

Sen müslümanlığı yaymak için çabaladın. İnşallah biz de çabalarız ki Sen mutlu olasın. Senin mutlu olman için canımı bile veririm. Cennete girersem ilk işim Seni bulmak olur.

Senin o güzel Hadis-i Şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor. Senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum. Çok iyi bir kişi olursam rüyama girer misin?

Müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin? Sorularımla Seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim. Sen her şeye layıksın. Altı yaşında yetim kaldın. Bu nasıl bir duygu anlatır mısın?

Seni çok seviyorum. Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum.

"Seni seven torunun, Büşra!..."

Bazı sözler vardır, öyle tam, öyle anlatmak istediğini eksiksiz ifade eden cinstendir ki, aynı konuda o sözlerden sonra söylenecek her söz yavan, her kelam eksiktir. Küçük Büşra'nın mektubu da bu "tam sözler"den biri... O yüzden bu yazıyı burada bitirmek en doğrusu olsa gerek... Ve ALLAH'a şükrederek...

Şükürler olsun Rabbim sevdiğinden ve sevdiğimizden bindörtyüzyıl uzaklaşmış bir zamanda bile O'na ( s.a.v) "En Sevgili" diyebildiğimiz için Sana şükürler olsun...

alıntı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
"Nur Yüzlü, Gül Kokulu, Sevgili Peygamberim"

maşallah büşraya.

sağolasın reyyanım...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
ben bu tip şeylere karşıyım..sebebini bi ara açıklarım şuan yeni kalktımgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Güzel Paylaşım Tşkler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu tip şeylere karşıyım..sebebini bi ara açıklarım şuan yeni kalktımgülücük

nesine karşısın ruf açarmısın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
Seni çok seviyorum. Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum.

"Seni seven torunun, nüket...

maşallah büşrama ne güzel sölemiş...

sağol reyyanım bizimle payşatığın için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
pişştt ruff açıklamanı bekliyrummm
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
pardon ya günler geçince unutuvermişimgülücük

şimdi öncelikle söylediğim bu yazıyla alakalı değil genel bişy..birincisi efendimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim herkes dürüst olsun..bu tip yarışmaların sonuna "teşvik" amaçlı gayet cazip ödüller koyarak insanların bir nevi duygu sömürüsü yapmalarını sağlıyorular..bunu bilinçli yapıyolar demiyorum ama neticesi öyle oluyo..kim edebiyatı en iyi parçalamışsa o daha mı çok sevmiş oluyo yani efendimizi? karşıyım dediğim samimi bulmuyorum..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: DOKUZ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN EFENDİMİZE MEKTUBU
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ya günler geçince unutuvermişimgülücük

şimdi öncelikle söylediğim bu yazıyla alakalı değil genel bişy..birincisi efendimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar sevelim herkes dürüst olsun..bu tip yarışmaların sonuna "teşvik" amaçlı gayet cazip ödüller koyarak insanların bir nevi duygu sömürüsü yapmalarını sağlıyorular..bunu bilinçli yapıyolar demiyorum ama neticesi öyle oluyo..kim edebiyatı en iyi parçalamışsa o daha mı çok sevmiş oluyo yani efendimizi? karşıyım dediğim samimi bulmuyorum..

SEN DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN NE DEMEK NE KADAR TANIYORUZDA NE KADAR SEVELİM

O BİZLER İÇÇİN ÇIRPINIRKEN GECE GÜNDÜZ DUA EDERKEN NASIL OLURDA ONU AZ SEVERİZ

SENİ BİLMEM AMA BEN UN İÇİN CANIMI VERİRİM

AÇIKÇASI BU YORUMUNADA ÇOK ŞAŞIRDIM
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.