You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DOKTOR’DAN SAVAS İSTEYENLERE;

General
Ben askerliğimi Noröloji uzmanı olarak 1998-1999 yıllarında Van Askeri hastenesinde yaptim. O dönem PKK terörü ve catışmalar cok aktifti, Apo’nun yakalandığı yıldı. Savaş isteyenlere isterseniz biraz şehitlerin ne halde hasteneye getirildiklerini tarif edelim, öyle ya, savaş isteyenler ölen sizin çocuğunuz değilse ‘Vatan millet sakarya edebiyatı‘ yapmaktan daha yüce bir duygu var mi?

Şimdi bu yazacaklarımı iyi okuyun;
– Siz hiç tank mayınına basmış, bir Jeep te yanarak ölen asker gördünüz mü?
– Siz hiç bir RPG roketinin patlamadan bir insani delip geçtiğini gördünüz mü? (carptigi bölümü alıp götürmüştü)
– Sizin elinize bir Şehit’in beynini plastik poset icinde verdiler mi?
– Siz hiç canlı bombaya maruz kalip ta vücudunun ventral tarafını ( evet anterior yüzey) tamamen kaybetmis bir askeri 10 doktorun can hiras tedavi ettiğini, kan, organ parçalarını ve o anın telaşını yaşadınız mı?
– Siz hiç Beyin tomografisinde şarapnel parçalarının beyin icinde yollar çizdiğini gördünüz mü? Ya da her iki optik siniri kestigini?
– Siz hiç çift dingilli bir kamyonun tüm kasasının şehitle dolu hasteneye getirildiğini gördünüz mü ve o sehitlerinin tek tek otopsilerini yaparken ne halde can verdiklerini hissettiniz mi?
– Siz hic askerlerin PKK tarafından pusuya düşürülüp kıskaca alındığında saatlerce ordunun hava desteği göndermeyip (bahane gece ucusu tehlikelidir) telsizde yardim istemelerini ve feryatlarini dinlediniz mi?
– Peki Tum Bunlar olurken bazı dengesiz subaylarin, Van gölü üzerinde Skorsky ile balık avladigina sahit oldunuz mu?
– Siz hiç Güneydoğu ağalarının ve onların genç çocuklarının, Komutan subaylarını kullanarak çocuklarına çürük raporu almak icin size eziyet etmelerine maruz kaldiniz mi?
– Siz hiç bir korucu annesinin tüm çocuklarını, evet 5’ini birden PKK teröründe kaybettiğini ve hastene önünde ağladığı sırada, bir korucu ağasının onu ‘aglama cok ses yapiyorsun‘ diye azarladigini gordunuz mu? (bu insan musvettesinin hastaneye son model BMW ve Kolordu komutanının eşliğinde geldigini de belirteyim, elindeki kalaşnikofunu hic birakmadı, korucu ağası tüm koruculara devlet tarafindan verilen paranin belli bir yüzdesini alir, Mafya gibi)

Oturdugunuz sicak evinizden şavaş isterken, en azindan vatan millet sakarya edebiyatı yapmayın, çünkü bu tiksindirici bir his veriyor.

Tüm savaş çığırtkanlarina ithaf olunur.
Dr. Sedat Ulkatan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: DOKTOR’DAN SAVAS İSTEYENLERE;
İnsanın kanı donuyor. Savaşı oyun zannediyorsunuz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ne diyeceğimi bilemiyorum; içimiz acıyor...
Öfkeleniyoruz; yerine göre vatan, millet, sakarya diyoruz ama yüreğimizde şehitlerimizin acısı var...
Keşke savaş olmasa, barış olsa diyoruz ama olmuyor.. Barış'a kurşun sıkıyorlar...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Barış'a kurşun sıkıyorlar...

ne güzel demişssin ablacım...bu şekilde gidersek çok mazlum kanı dökülecek daha..
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Savaş olmayacaksa bana uyar. Zaten ben de kan dökmeye meraklı bir psikopat değilim. Ama olan biten ortada. Hala daha göremeyen varsa bu saatten sonra göreceğini sanmıyorum. Savaşı oyun sanıyorsunuz edebiyatını da savaşı çıkaranlara yapın. Yarın öbür gün bir canlı bombanın ya da bir yere saklanmış bombanın beni havaya uçurmasındansa erkek gibi savaşarak ölmeyi tercih ederim. Sanki karşımızda diplomatik sorumlulukları olan, uluslararası hukuka uymak zorunda olan bir oluşum varmış gibi konuşuyor bazılarınız. Kardeşim terör örgütü bunlar terör. Terörün ne olduğunu bilmeyen varsa kısaca kaza oldu diye polis çağırıp gelen polisleri vurmak olarak açıklayabilirim. Bu adilere göz yumulduğu kadar kime göz yumuldu bu memlekette? Eşeklerle barış yapmaya kalksaydık şimdiye defa 10 defa yapardık. Laftan anlamıyorlar. Anlasalar uzun zamandır süren çözüm süreci böyle yarım kalmazdı. Ya adam olacaklar, ya bu vatanı terk edecekler. Bunun başka yolu yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Haklısın kardeş. Yine Dağlıca'da şehit verdik. Bu itlerin dağda olanını da mecliste olanını da bu memleketten sürmezlerse şu an başımızda olanlardan zerre umudum kalmayacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.