Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Doğum gününüze göre renkler ve anlamları
Doğum gününüze göre renkler ve anlamları
Sakindir, ama hemen strese girebilir. Iliskilerinde kiskançtir, küçük seylerden mizmizlanir. Sezgileri güçlüdür ve çaliskandir, bencilligi hiç sevmez. Ayrica merhametlidir. Arkadaslari için her türlü fedakarligi yapar.
Mı acaba?
Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar.
ne diyo bu yaw :D
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
TURKUAZ
Duygulari aniden ve kolay degisebilir. Genellikle yalnizdir. Seyahat etmeyi sever. Sadik ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatilanlara kolay inanir. Aski bulmak ona göre zordur, ask yüzünden çok kolay incinebilir.
![[Resim: ts_atki2.gif]](http://forum.bordomavi.net/images/smilies/ts_atki2.gif)
![[Resim: tb43nr.gif]](http://img118.imageshack.us/img118/9850/tb43nr.gif)
Ölmesinler Artık ..!
AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.
oo yee :D:D
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.
aynı beni anlatıyor
bu arada maykıl aynı burçtamıyız yoksam
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.
gülerken aniden ağlayabilir
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi