You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dogum günüm kutlu olsun

Dogum günüm kutlu olsun

Kıdemli Üye
Dogum günüm kutlu olsun
Bugün benim dogum günüm su saate kadar kimse kutlamamis unutulmusum yani bu forumda ilk dogum gunumdu oysa Sad CAGDAS kardesim burdan sana sesleniyorum bak gördün mü dogum gunu unutulan tek sen degilsin gülücük

Dogum gunum kutlu olsun sevdiklerimle nice mutlu yaslara iyiki dogumusum iyiki varmisim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-08-2011, Saat:02:36 PM, Düzenleyen: Melek.
köyün delisi
RE: Dogum günüm kutlu olsun
mutlu huzurlu hayırlı ömürler sana, bileydim ben açardım ama başlangıçlardan çok bitişler önemli, o yüzden odaklanamıyorum bu konuya (:
tekrar mutlu yıllar :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Dogum günüm kutlu olsun
yahu ben nerden bileyim benim kendimden haberim yoğğ :D:D
bilsem vallaha açardım ben kendi doğum günümü bilmiyorum :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.