You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

doğum günlerimiz..

doğum günlerimiz..

Uzman
Cvp: RE: doğum günlerimiz..
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya aslında bişe dimmi bu konu gereksiz geliyor bana çünki sitemiz çok akıllı kişilerin doğum günün otamatik altta yazıyorrTongue

peki ozaman sil...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: doğum günlerimiz..
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya aslında bişe dimmi bu konu gereksiz geliyor bana çünki sitemiz çok akıllı kişilerin doğum günün otamatik altta yazıyorrTongue

peki ozaman sil...

olsun ya maksat muhabbet gülücük

14 eylül
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: doğum günlerimiz..
mesaj alındı :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama gecti ki seneyede ben ölürüm artık) mesaj gec ulaştı)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kötüye birşey olmaz, hem nereye daha karpuz kesecektik :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet yazı bekle, daha teleferiğe binecektik, küçücük çocuğu kandırmaya utanmıyor musun :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.