You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Diyelim ki Başbakan istifa etti...'

Profesör
Şahan Gökbakar, Gezi Park eylemlerine ilişkin twitter'dan ilginç bir soru paylaştı... Şahan Gökbakar, "Adam gibi konuşacak olanlara bir sorum var? Diyelim hükümet istifa etti, yerine kim gelecek? Lütfen? Alternatif kim? Mantıklı cevaplar bekliyorum" diye yazdı.

posta gaz.

sizin bu soruya cevabınız ne olur arkadaslar? gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: 'Diyelim ki Başbakan istifa etti...'
Allah yoluna çağırmaya vesile ederiz bu durumu, tabi birlik olabilseydik müslümanlar olarak. ehven i şer bile görülecek yanı yok bu aldatıcı adamın
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah u ekber der kalırdık o adam gitseydi başımızdan. Çünkü şu an bakiyorum da başa geçebilecek kimse yok doğru düzgün..
~
Ey Yolcu,
Her an Allah’ı hatırla.
Çünkü Allah’ı anmazsan kalbine onun nuru değil, şeytanın isi, kurumu gelir.
On Bir Kandil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allahın indirdiği ile hükmetmeyen adam zaten sistemin bozukluğunu sürdürerek sağlam olmadığını gösteriyor, biz müslümanlar neyin mücadelesini veriyoruz hala küfür sahasında?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.