You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dişlerinin yeterince beyaz olmadığından şikayetçi arkladaşlar tıklayın lütfen

R4BİA
selamün aleyküm

sizlere dişlerimin beyaz olması için yaptığım bi uygulamayı söylemek istiyorum

öncelikle limon kabuğunu ince şerit halinde kesin üzerine tuz dökün ve dişlerinize sürün fırçalama pozisyonunda bikaç kez uygulayın
daha sonra karbonatı limon kabuğuna dökün ve diş fırçalar gibi aynı şeyi yapın
ağzınızı iyice çalkaladıktan sonra diş fırçasını çok hafif ıslatıp karbonata bandırın ve dişlerinizi fırçalayın en son olarakta diş macunu ile fırçaladıktan sonra bembeyaz dişlere sahip olacaksınız bunu muhakkak haftada bir veya iki kez uygulayın sonuç harika

ben bunu çok küçükken takvim kağıdının arkasında okumuştum ve bu yaşıma kadar da yapmışımdır

bembeyaz dişler sizi bekliyo hadi hemen uygulayın kahkaha

küçük bir dipnot herkesin dişinin bir rengi vardır o renkten daha beyaz olmasını istemeyin çünkü çok uğraşsanızda olmuyor beyaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: dişlerinin yeterince beyaz olmadığından şikayetçi arkladaşlar tıklayın lütfen
gülcümm tşk fakat diş doktorları karbonatı önermior bende karbonat kullanıordum fakat diş doktorum dişlerimin çok çizildiğini ve karbonatı bırakmamı söledi zarar veriomuş..

yine de saolasın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: dişlerinin yeterince beyaz olmadığından şikayetçi arkladaşlar tıklayın lütfen
iconicon aaaa bak bunu bilmiyodum

benim dişlerde bi problem yok çok şükür maşallah
bazıları çok hassas oluyor haklıısn

sende saol canm bilgilendirdiğin için
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: dişlerinin yeterince beyaz olmadığından şikayetçi arkladaşlar tıklayın lütfen
bu bi kere kesinlike zararlı bişy..ille de beyazlatmak istiyosanız hekime başvurun..özel jelleri var..kkendiniz uygulayabileceğiniz kolay bi yolla kısa sürede bikaç ton açılabilir diş renginiz..ayrıca diş hekimlerine dişçi demekten de vazgeçin..bu kadar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: dişlerinin yeterince beyaz olmadığından şikayetçi arkladaşlar tıklayın lütfen
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu bi kere kesinlike zararlı bişy..ille de beyazlatmak istiyosanız hekime başvurun..özel jelleri var..kkendiniz uygulayabileceğiniz kolay bi yolla kısa sürede bikaç ton açılabilir diş renginiz..ayrıca diş hekimlerine dişçi demekten de vazgeçin..bu kadar gülücük
kızım belki param yok ki öylede gidemiyorum diş hekimine kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.