You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Diri durmayı başaramazsak

General
Küresel güçlerin, Türkiye’nin bölünmesinin de dâhil olduğu, bölgemizi yeniden haritalandırma projesi sürüyor. Kuşatma daraltılıyor, yeni cepheler açılıyor ve belli ki terör yılanı da artık ejderhalaşmış durumdadır. Zaman geçtikçe fırsatları akıllıca kullanarak ahtapot kollarını ciğerimize kadar sokmuştur. Ümit ederim ki istihbaratımız her şeyi adım adım takip etmiş, gerekli enformasyon toparlanmış, tedbirler alınmış, hazırlıklar yapılmış olsun. Yoksa…. Bu hesabı eninde sonunda görmek ve gerçekliğimizle yüzleşmek zorundayız. Diri durmayı başaramazsak bu olayları güden Batının hedefleri bizleri bu topraklardan sürmektir. Bu günahkârlıkta azıtmış halimizden geri dönmezsek, kaç kez oldu tekrarlıyorum, bizi çok çetin bir dönem bekliyor. Irkçı damarları depreşmiş bir kısım vatandaşlar devletimizi devralmaya hazırlanmış bir hava içerisinde, kendilerinde baş edilemez bir güç atfediyor ve bu yolda süper güçlerin yardımına güveniyorlar. Caniliği böylesine apaçık destekleyebilmek kanını donduruyor insanın. Allah, Allah’tan başka kimseye dayanacak yeri ve yolu olmayan milletimizin yardımcısı olsun. Terörü lanetlemekte terör durmaz; fakat adaletsizlikten, haramdan, fuhuştan, kibirden, tembellikten kalbimizi milletçe çekebilirsek terörü kendi kanında boğabiliriz. Herkes bir karınca gibi bir damla da olsa, yaşantısını düzelterek ateşe su taşımaya çalışmalıdır. ‪‎muhammed bozdağ‬
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Diri durmayı başaramazsak
Allah razı olsun...

hal çok kötü içler acısı masum insAnlar can verior şehit düşüyor...

bu şerefsizleri tükürsek boğarız ama nedense hep biz kaybetmekteytiz...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
" Terörü lanetlemekte terör durmaz; fakat adaletsizlikten, haramdan, fuhuştan, kibirden, tembellikten kalbimizi milletçe çekebilirsek terörü kendi kanında boğabiliriz. Herkes bir karınca gibi bir damla da olsa, yaşantısını düzelterek ateşe su taşımaya çalışmalıdır. ‪‎"

...
Nedense diye bir şey yok. Cevabını vermiş üsdat.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabırla dualarımızla vede kardeşiminde dediği gibi kendimizi düzelterek inşallah bizlerde bu yolda katkıda bulunacağız en güzel katkıda dua dua dua dua müminin silahıdır sakın kimse demesin dua ile ne olur diye dua ile neler olmazki yeterki DUA olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.