Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Dinimiz Hristiyanlar Tarafından çok Merak Ediliyor
Dinimiz Hristiyanlar Tarafından çok Merak Ediliyor
gözlerimizin içine baka baka resme Allaha hakaret ediyor.Allaha hakret eden kim olursa olsun cezasını alır.Allaha kurban olmaya milyonlarca müslüman vardır.
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Biraz özeleştiri yaparsam hristiyanlarında pek çoğu "sinek" yakıştırmasını hak edeceklerdir çünkü onlarda müslümanlara genellikle " geri kalmış sefiller " derler
Ne kadar çirkin ifadeler değil mi ?
Böyle insanlar toplumların genelleştirilmesine sebep olurlar mesela islam adına "kafa kesen"ler var bu dünyada
Ben onlara "müslüman" dediğimi gördünüz mü ? onları müslüman yerine koydum mu ?
Veya çıkıpta dedim mi? bakın işte siz müslümanlar kafa kesiyorsunuz terör faaliyetleri yürütüyosunuz demedim
Onlarla müslümanları bir tutamam ben çünkü onların müslümanları tüm dünyaya kötü göstermek için bir oyun olduğunu düşünüyorum
İyi niyetle gelmediğimi düşünen arkadaşım düşüncene karışma lüksüm yok
Ama benim bu sitede çok samimi olduğum arkadaşlarım var ve ben 1 yıldır buradayım
Eğer kötü bir niyetim olsaydı elbette bu 1 yıl içerisinde birşeyler yapardım değil mi ?
Kim dininden döndü burada ? Kime dedim ki şu islamda yasak ama çok güzeldir hadi içki içelim domuz eti faydalıdır yemeliyiz dediysem eğer bunu kanıtlasın
Ama eğer öyle bir girişimim olmadıysa islamı araştırıyorum ve biliyorum sizin yaptığınız " İftira " olmaz mı ? olur...
Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeyip " hakaret " edersek sürekli
O da eti yenmez birisi çıkarsa
" Yürüde boyunun ölçüsünü görelim " derler adama...
bir sinek kolunuza konarsa öldürmeyip elini sallarsın gider. size zararı olmadığı için hoşgörülü olabilirsiniz
ama bir sivrisinek kolunuza konarsa öldürürsünüz. çünkü onun amacı sizi sokmaktır. ona hoşgörü olmaz.
demek istedim anlatabildim mi.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi