You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dini konularda kendimi samimi bulmuyorum

dini konularda kendimi samimi bulmuyorum

Acemi Üye
RE: dini konularda kendimi samimi bulmuyorum
E DUMAN KARDESİM kutuplardaki mevzuyu açıklamışlar bu üreme mevzusuda açık daha ne sorusu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Senin soruna bişey diyemicem Duman ) bilgimin olmadıgı bir konu..ve açıkçası pek üstüne düşüp düşünmedigim bir konu merak etmemişim yanigülücük

Madem böyle bir konu açılmış, konu soru cevap şekline dönüşmüş soru sormak istersek yada isteyen olursa konu altında devam edelim..konu sahibi için uygunmudur ?
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
arabistan esas alınmıyor kutuplara yakın bölgedeki saatler esas alınarak gün bazında değilde saatler le ibadetler yapılması gerektiği söylenmiştir... tabiki kuranda bu konu net açıklanmamıs rivayet.. üreme konusuda toprak ve sudan yaratılan ilk insan onun kaburga kemiğinden yaratılan eşi ve sonrası çocuklar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Konuya cevap vermek yerine bazıları kendi fikirlerini düşünceleri bastırmış bu yüzden konu nerelere gelmiş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet kardeş kardeşe evlendirilmiş ve ozaman kardeş kardeşe haram kılıınmamış ve yaradılış olarak ( ki Allah yaratma gücüne sonsuz sahip olan aynı anadan ve babadan farklı dna gen ve genetik özelliklere sahip birbiriyle alakasız Evlatlarda yaratabilecek güce sahip ) böyle çoğalmayı sağlamıştır belli farklılıklar ve sayı olustukdan sonra farklı zamanda dahi olsa ikizlerin evlenmesi haram kılınmıştır ve tüm kardeş evlilikleride haram kılınmıştır burdaki bence en ince nokta kardeş kardeşe nasıl helal kılınır bu soruda dediğim gibi açıklanabilir tabi nacizane bu benim düşüncem ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yukarıdakı yazıya ek olarak;
“Sizin her biriniz için Biz bir şeriat ve açık bir yol tayin ettik” maide-48.ayet
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
duman öyleyse cevap ver bakalım neden Allah var ve herşey onun dilediği gibi oluyor ona neden günah olmuyor o hiç cehennemde yanma korkusu çekmiyor neden bizi sınıyor vs vs vs vs bu sorular insanı dinden çıkarır gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.